Вибрала карʼєру, а не сімʼю: 38-річна Злата Огнєвіч відверто поділилась подробицями особистого життя

Відома українська співачка Злата Огнєвіч вперше розповіла про свої плани мати сім'ю: що відомо про особисте життя артистки та чи перебуває в стосунках?

Українська співачка Злата Огнєвіч, спираючись на власний досвід, вирішила поділитися порадою зі своїми фанатами. Артистка відкрилась щодо свого особистого життя та розповіла про важливі моменти, які вплинули на її сьогодення.

Злата Огнєвіч визнає, що їй бракує сімейного щастя. Виконавиця зізналася, що у минулому вона часто ставила творчі успіхи на перше місце, що призвело до того, що їй не вдалося побудувати особисте життя. Вона згадує, як не помічала уваги чоловіків, які були поруч, і тепер шкодує про ті часи.

Злата Огнєвіч вперше розповіла про особисте життя
Злата Огнєвіч вперше розповіла про особисте життя

Нині Злата відчуває тугу за втраченими можливостями. Вона вважає, що, можливо, слід було бути уважнішою до чоловіків і не зациклюватися настільки на кар’єрі. Співачка висловлює бажання мати родинний затишок та дитину, але наразі цього у неї немає.

Злата зізнається, що прагне тепла та гармонії в душі, проте поки що цього не досягла. Вона підкреслює, що публіка й успіх – це дуже короткочасні речі, які не можуть замінити справжнього сімейного щастя.

Вона намагається донести до своїх фанатів важливу думку: важливо знайти баланс між професійним та особистим життям, щоб не шкодувати про втрачені можливості у майбутньому.

Злата Огнєвіч вперше розповіла про особисте життя
Злата Огнєвіч вперше розповіла про особисте життя

Артистка підкреслила важливість не зосереджуватися виключно на професійній діяльності та порадила всім знаходити час для себе та для кохання. Вона звернула увагу на те, що не варто повторювати її помилок, які полягали у надмірній увазі до кар’єри і кар’єрних сходів.

Злата порекомендувала думати про те, що приносить справжнє тепло і радість поза роботою – просте людське щастя. Отже, артистка заохочувала не забувати про важливість особистого життя і емоційного благополуччя, яке відіграє не менш значущу роль, ніж професійні досягнення.

Нові статті

Схожі статті

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?