Джамала втретє стала мамою та показала вперше свого новонародженого сина: “Мій третій маленький принц”

Джамала поділилась радісною звісткою. Співачка народила третього хлопчика і вже назвала немовля. " Один Факт" розповість, яке імʼя щаслива матуся дала хлопчику і де саме народжувала?

Співачка Джамала поділилась із шанувальниками радісною звісткою. 24 травня 2024 року знаменитість народила третього сина від Сеіт-Бекіра Сулейманова. Поповнення в родині сталось ще 3 дні тому, але Джамала вирішила трохи приберегти його в таϵмниці та побути зі своїм материнським щастям наодинці, без зайвих очей.

Лише сьогодні зранку, 27 травня, артистка поділилась цим щастям із численними шанувальниками.

Мій третій маленький принц – написала зірка у соцмережі Instagram і доповнила цей підпис світлиною з маленькими ніжками і біркою з головною інформаціϵю про немовля.

Джамала повідомила, що в неї народився хлопчик вагою 3410 г та зростом 50 см. Імʼя для немовля щаслива матуся вже обрала. Маленького українського парубка назвали Алімом Сеіт-Бекір огли Сулеймановим.

Я для тебе буду тінню у спекотний день
В холод стану домом,
Я тебе зігрію сонцем
Світлим променем, вогнем — пообіцяла Джамала новонародженому сину

“Один Факт” нагадуϵ, що вперше про свою третю вагітність Джамала розповіла на початку лютого 2024 року — якраз напередодні Національного відбору на Євробачення. Згодом артистка повідомила і стать третьої дитини — хлопчик.

На останніх тижнях вагітності Джамала не втрачала часу дарма і продовжувала активно працювати. За день до пологів артистка завітала на вручення нагород музичної національної премії “YUNA-2024”, де отримала статуетку за свій музичний альбом “QIRIM”. Журі визнало альбом співачки найкращим.

Джамала розповіла, що її третій синок виявився чемним хлопчиком і дав матусі прийняти свою нагороду та сказати урочисту промову на музичній премії. Відразу після цього співачка поїхала в пологовий будинок клініки “Лелека”, де невдовзі народила немовля.

До речі, саме в цій клініці народжувала свою третю донечку Аделіну і Лілія Ребрик.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.