Схожий з батьком один в один: Тіна Кароль показала, як виглядає її 15-річний син та розповіла, де навчається

39-річна Тіна Кароль показалась разом зі своїм 15-річним сином Веніаміном та розповіла про його навчання у Лондоні: що відомо про життя хлопчика?

Успіхи у навчанні 15-річного сина Тіни Кароль, Веніаміна, цікавлять багатьох, оскільки відомо, що він активно здобуває освітою за кордоном. Співачка поділилася деякими деталями про досягнення свого сина, підкреслюючи його зосередженість і амбіції.

Веніамін, за словами його матері, вкладає величезні зусилля в своє навчання, що знаходить відображення у його результативності. Він зараз проходить серію іспитів наприкінці семестру, показуючи вражаючі знання і розуміння предметів.

Тіна Кароль показала свого сина та розповіла, де він навчається
Тіна Кароль показала свого сина та розповіла, де він навчається

Варто зазначити, що Веніамін не обмежується лише академічними досягненнями, а й вивчає декілька мов. Особливо вражає той факт, що він володіє не лише українською, а й англійською, французькою та іспанською мовами, маючи на меті досягти в них високого рівня володіння.

Тіна Кароль, в свою чергу, проявляє велику підтримку своєму синові. Вона заявила, що пишається досягненнями Веніаміна і навіть мотивує його невпинно працювати, надихаючи його бажанням бути кращим у деяких науках, ніж вона сама.

Тіна Кароль показала свого сина та розповіла, де він навчається
Тіна Кароль показала свого сина та розповіла, де він навчається

Тіна Кароль також розповіла, що іспити Веніаміна є надзвичайно складними, вказавши на великий рівень вимог, які вони пред’являють. Одним із пріоритетів Тіни є те, щоб Веніамін майстерно володів математикою, а не просто виконував базові вимоги. Тіна виразила бажання, щоб Веніамін міг вільно розмовляти всіма мовами, що відображає її прагнення до всебічного розвитку її сина.

Тіна Кароль показала свого сина та розповіла, де він навчається
Тіна Кароль показала свого сина та розповіла, де він навчається

Зараз Веніамін проживає та навчається в Лондоні, що відкриває для нього безліч нових можливостей та перспектив у світі освіти та науки. Тіна впевнена, що це середовище допоможе йому розвинути свій потенціал і досягти великих успіхів у майбутньому.

Нові статті

Схожі статті

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.