Ви думали, вона білявка, а виявилось навпаки: спливло фото Ірини Білик в молодості з натуральним волоссям

Ми звикли бачити Ірину Білик із білявим волоссям. Натомість за всі роки, проведені на сцені, артистка неодноразово експериментувала не лише з довжиною, але й з кольором зачіски.

Схоже, природний колір волосся Ірини Білик зовсім не білявий, а навпаки. Якщо подивитися архівні фото зірки, можна побачити багато дечого цікавого. В якісь моменти життя співачка була брюнеткою.

Якось в Інстаграм-сторіз Іра виклала світлину, де позує у військовій формі та форменому кашкеті. Таким чином Білик привітала ЗСУ з професійним святом. На фотографії видно, що з-під кашкета визирає темне, до того ж рівне волосся.

Ірина Білик пригадала, як була брюнеткою

Отже, оті всі завитки, з якими так довго носилася зірка, виявилися звичайнісінькою хімією. Жінка заінтригувала підписників, не сповістивши, в якому році зроблений раритет. Та, напевно, давненько, оскільки Ірина ще без ботоксу. Й навіть яскравий макіяж не зробила, що на неї аж ніяк не схоже.

Ірина Білик пригадала, як була брюнеткою

А от дата кліпу з Іриною-брюнеткою відома достеменно. 12 років тому співачка випустила композицію “Дєвочка”. Відео приголомшило шанувальників несподіваним перевтіленням Білик у брюнетку, а її чоловіка Аслана Ахмадова – навпаки в блондина з білою борідкою.

Ірина Білик пригадала, як була брюнеткою

До речі, знімання велися не лише в Києві, але й на Трипільській ТЕС, яку цьогоріч розбомбили. Тож маємо можливість поглянути, як колись виглядав закритий об’єкт. Щоб кілька секунд показати в кадрі мокрою, бідолашці прийшлося 2 години мокнути у воді на сильному вітрі.

Ахмадова Ірина побачила по телевізору й тут же вирішила, що має познайомитися. Тож наступного дня вони вже пили каву в московському кафе. Хто б міг подумати, що саме цей чоловік стане зі співачкою на весільний рушник, ще й подарує їй синочка Табріза.

Нові статті

Схожі статті

Вечір без Потапа: 37-річна Настя Каменських показала, з ким обіймається, поки чоловіка-репера немає поряд

Українська співачка Анастасія Каменських поділилась в соціальних мережах затишним родинним кадром. На ньому артистка обіймається, але не з Потапом. Хто був поряд з Настею, поки чоловік на гастролях?

“Дівчинка” або “хлопчик”: метеорологи розсекретили, чому одні урагани мають жіночі імена, а інші – чоловічі

Всесвітня метеорологічна організація почала надавати ураганам різноманітні назви, щоб поліпшити комунікацію. Фахівці пояснили, чому деяким ураганам надають жіночі імена, а іншим присвоюють чоловічі.

Хитрість, про яку знають не всі: навіщо господині сіють кріп по всьому городу і який ефект це дає

Під час вирощування кропу деякі городники скаржаться на те, що зелень активно поширюється по всій присадибній ділянці. Насправді таке розростання – це добре. В чому ж переваги цієї рослини?

Різдвяний піст-2024: точна дата початку за новим церковним календарем, меню по днях, традиції

Різдвяний піст – одна з найважливіших подій в церковному календарі. В 2024 році він у відповідності з новим стилем розпочнеться раніше. Коли точна дата початку – читайте в матеріалі "Одного Факту".