Схожі, як дві краплі води: як виглядає 26-річна донька Кузьми Скрябіна, яка пішла в медицину, а не на сцену

Марія-Барбара Кузьменко — ϵдина донька музиканта Андрія Кузьменка. Дівчина із незвичним імʼям обрала для себе не зіркову професію. Чим вона займаϵться і як зараз виглядаϵ — читайте далі.

Марія-Барбара Кузьменко — ϵдина донька українського музиканта та лідера гурту “Скрябін” Андрія Кузьменка. Артист відійшов у засвіти майже 9 років тому, але встиг виховати справжню красуню, яка зараз всіляко підтримуϵ українців та створила благодійний фонд імені свого батька.

Марія-Барбара обрала для себе професію, яка зовсім далека від шоу-бізнесу і сцени.

Весілля Марії-Барбари Кузьменко
Весілля Марії-Барбари Кузьменко

Дівчина не захотіла йти по слідах батька і вивчилась на косметолога та дерматовенеролога. Донька музиканта займаϵться закупілею дефіцитних ліків для громадян, які опинились в скрутних умовах.

Донька Кузьми Скрябіна не ϵ активною користувачкою соціальних мереж. Тому про її особисте і приватне життя відомо дуже мало. З серпня 2020 року Марія-Барбара працювала лікарем-інтерном в одному із медичних центрів столиці. В 2019 році Барбара Кузьменко вийшла заміж за хлопця зі свого університету, в якому навчалась з 2014 року. Законного чоловіка зіркової доньки звати Віктор Тур.

Рідна донька Кузьми Скрябіна, Марія-Барбара
Рідна донька Кузьми Скрябіна, Марія-Барбара

Зараз Марії-Барбарі Кузьменко вже 26 років. Цікаво, що незвичне імʼ я їй дав батько, Кузьма Скрябін. Співак назвав доньку на честь кумира своϵї молодості, польської акторки Барбари Брильскої.

У соцмережах спадкоϵмиця Скрябіна частіше за все оприлюднюϵ світлини із прогулянок містом та на тлі природи або річки. Є в акаунті Барбари і світлини з чоловіком. Наприклад, з премʼϵри фільму “Я, Побϵда і Берлін”, знятому за мотивами однойменної книги її батька, Андрія Кузьменка.

Також в Instagram Марії-Барбари можна побачити родинні світлини з чоловіком і рудою собакою. А ще — з подорожей до Вени та Австрії.

Але закордонні фотосесії Барбари Кузьменко не йдуть ні в яке порівняння із світлинами, що зроблені на тлі рідних українських пейзажів десь в Київській області. Наприклад, посеред квітнучих соняшників.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.