Вчить три мови і математику: Тіна Кароль поділилась подробицями з життя 15-річного сина Веніаміна в Лондоні

Українська співачка Тіна Кароль похвалилася учбовими здобутками свого ϵдиного сина. Веніамін — вже зовсім дорослий хлопчина. Йому майже 16 років, і він навчаϵться в одній зі шкіл Великої Британії.

Тіна Кароль похвалилася успіхами 15-річного сина Веніаміна в навчанні. Цьому парубку вже майже 16 років, і він давно живе в Лондоні — окремо від своϵї зіркової матусі. Спілкуючись у соціальних мережах зі своїми прихильниками, артистка розповіла, що Веніамін — самостійний парубок і зараз навчаϵться в одній зі шкіл Великої Британії. За словами співачки — її нащадок демонструϵ в навчанні великі успіхи, активно займаϵться математикою. Крім того, Веніамін вчить відразу 3 іноземних мови: французьку, англійську та іспанську. І, звісно ж — добре знаϵ рідну українську.

Тіна Кароль похвалилася учбовими успіхами сина Веніаміна
Тіна Кароль похвалилася учбовими успіхами сина Веніаміна

Тіна Кароль наголосила, що Веня складаϵ дуже складні іспити з цих наук.

Він там у мене суперпрофесор трохи — зауважила знаменитість.

Окрім того Тіна Кароль зауважила, що пильно стежить за тим, щоб Веніамін гарно навчався. І сама його муштруϵ за нагоди – щоб і з математики, і з інших наук в нього були більш якісні знання, аніж в неї самої.

Тіна Кароль повторила із сином фотосесію, яку колись зробила із чоловіком
Тіна Кароль повторила із сином фотосесію, яку колись зробила із чоловіком

Раніше Тіна Кароль розповідала і про інші здобутки 15-річного сина від Євгена Огіра. За словами артистки — її нащадок максимально інтегрований в українську культуру. Веніамін добре знаϵ рідну мову, танцюϵ гопак і ϵ паламарем української церкви. Таокж хлопець маϵ знання і в сфері музики – вміϵ грати на барабанах і фортепіано. В спорті Веніамін обрав для себе зовсім не йогу, якою так захоплена його зіркова мама. Син Кароль займаϵться командним спортом: регбі та дзюдо.

Тіна Кароль із сином Веніаміном
Тіна Кароль із сином Веніаміном

Єдиний син Тіни Кароль — Веніамін Огір, навчаϵться в Лондоні вже 6 років. Він виріс дуже схожим на свого батька, продюсера Євгена Огіра, який вмер від онкологічної хвороби 28 квітня 2013 року.

Веніамін Огір приїжджаϵ додому в Україну лише на канікули
Веніамін Огір приїжджаϵ додому в Україну лише на канікули

Додому в Україну хлопець приїжджаϵ лише на канікули, а так весь час живе за кордоном. Його знаменита мама розповіла, що Веніамін мешкаϵ в Лондоні в українській родині.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.