Друга колишня дружина Володимира Остапчука готова сама виховувати свою дитину без чоловіка: “Я можу все”

Колишня дружина телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла, чи готова вона самотужки, без чоловіка виховувати майбутню дитину. Якою була її відповідь — дізнайтесь про це далі.

Христина Горняк — український нотаріус, що більш відома в суспільстві як екс-дружина ведучого Володимира Остапчука. Дівчина народилась в 1987 році і зараз їй вже 37. З Володимиром Остапчуком Горняк познайомилась влітку 2019 року в Італії. Майбутній обранець приїхав попрацювати тамадою на весіллі подруги Христини.

В свої 37 років Христина Горняк все ще не має дітей. Чимало підписників у соцмережах цікавляться, чи хоче вона взагалі народити нащадків? Христина поміркувала на тему цього питання та відповіла філософськи. Мовляв, для всього свій час і у Всесвіту — свої плани.

Колишня Остапчука Христина Горняк розповіла, чи зможе виховувати майбутню дитину самотужки і без чоловіка
Колишня Остапчука Христина Горняк розповіла, чи зможе виховувати майбутню дитину самотужки і без чоловіка

Інше питання, яке в Stories Instagram поставили Христині її шанувальники, стосувалося того, чи зможе дівчина самостійно виховати майбутню дитину — якщо надійного чоловіка не буде поряд?

Горняк відповіла на нього ось так:

Я можу все, як показує моє життя, але…

Христина повідомила своїм прихильникам та гостям сторінки, що все ж бажала б, аби в її дитини була повноцінна родина і вона однаково відчувала і любов матусі, і турботу рідного батька.

Раніше Христина Горняк вже розповідала про своє відношення до дітей та материнства.

Незважаючи на те, що в дівчини поки що немає власних дітей — вона б дуже хотіла відчути щастя материнства. При цьому її наразі влаштовує і варіант бути без дітей в свої 37 років, і варіант – народити дитину для себе без чоловіка.

Оскільки дітей в Горняк ще немає — вона насолоджується свободою та можливістю відправитися на відпочинок разом із своїми подругами або ж прийняти розкішний букет квітів від хлопця.

А ще зізнається, що в свої 37 років відчуває себе найгарнішою і вродливою жінкою, в душі якої панує виключно гармонія і любов до світу.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.