Ровесницям Артема Пивоварова прохання не турбувати: артист обирає жінок на 4-5 років старших за себе

Артем Пивоваров навідріз відмовляється говорити про особисте життя, але Раміні Есхакзай таки вдалося розговорити улюбленця мільйонів українців, і дещо цікаве ми все ж дізналися.

Артем Пивоваров зростав у невеликому містечку на Харківщині. Нині у Вовчанську йдуть бої, тож співак не може сказати, чи вцілів його будинок під обстрілами. Щойно прикордонне місто було деокуповано у 2022 році, він забрав звідти маму й перевіз до Харкова.

Дитинство та юність відомого артиста минули саме в цьому провінційному місті. Життя там кардинально відрізнялося від Харкова, куди згодом Тьома поїхав навчатися. Але спогади нікуди не поділися – залишилися.

Артем Пивоваров віддає перевагу дівчатам, старшим за нього

Окрім всіляких хуліганських вчинків, підліток, звісно ж, звертав увагу на осіб протилежної статі. Та ровесниці чи маленькі дівчатка його не цікавили. Починаючи з 13 років, Пивоваров зустрічався виключно з дорослими дівчатами 17-18 років.

Артем Пивоваров віддає перевагу дівчатам, старшим за нього

Приховувати власний вік не було потреби, адже всі довкола чудово знали все про всіх. Цноти юнак позбувся у 14 років. Його обраниці на той момент минуло 17 років. Провінційні дівчата мали тяжіння до поганих хлопців, тож треба було тримати марку й відповідати їх очікуванням.

Артем Пивоваров віддає перевагу дівчатам, старшим за нього

Мама довго не могла втямити, звідки у сина взявся такий тяжкий гайморит, що навіть довелося робити хірургічне втручання. А 14-річний Тьома їй не розповів, що перебуваючи напідпитку, заснув морозної днини прямо на пам’ятнику, от і застудився.

Отже, Артем поводився так, як від нього очікувало оточення. А коли опинився у Харкові й побачив зовсім інше відношення до життя, був неабияк вражений. У Вовчанську всім було байдуже до його музики, а тут він відчув неприкриту зацікавленість і неначе отримав крила.

Нові статті

Схожі статті

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.