Скільки заробляють українські зірки: Злата Огнєвіч, Ольга Мартиновська, Маша Полякова, Михайло Поплавський

Зазирати в чужий гаманець – не дуже пристойне заняття. Та коли знаменитості самі готові розповідати про свої доходи, то чому б не послухати й не порахувати гривні разом із ними?!

Злата Огнєвіч

Співачка розвіяла міф про шалені заробітки українських зірок. Так, ще 2 роки тому вона мала борг у 17 тисяч доларів, із яким ніяк не могла розрахуватися, ще й за комуналку заборгувала 60 тис.грн.

Скільки заробляють Злата Огнєвіч, Ольга Мартиновська, Маша Полякова, Михайло Поплавський

Коли почалося повномасштабне вторгнення, всі концерти скасували, то довелося перекваліфікуватися на блогерку. Отримувати за рекламу стала навіть більше, ніж за пісні. Нині веде сторінки в соцмережах, викладає кліпи на YouTube та отримує щоквартально по 3 тис.доларів роялті.

Ольга Мартиновська

Кулінарка була співвласницею ресторану у Франції, який довелося закрити під час пандемії. Поки що лише мріє про харчовий заклад у Києві. На це потрібен мільйон доларів та надійні інвестори.

Скільки заробляють Злата Огнєвіч, Ольга Мартиновська, Маша Полякова, Михайло Поплавський

В команді “МастерШеф” Ольга отримує близько 150 тис.грн на рік. Ще веде кулінарні курси, які під час корони були її основним джерелом заробітку. За одну приватну вечерю для заможних людей Мартиновська отримує так, як за 20 днів роботи на телебаченні.

Маша Полякова

Щойно доньці Олі Полякової минуло 18 років, як вона випурхнула з родинного гніздечка й перейшла на власні хліби. Мешкає дівчина у бабусиній квартирі на Печерську й намагається не просити грошей у зіркової матусі.

Скільки заробляють Злата Огнєвіч, Ольга Мартиновська, Маша Полякова, Михайло Поплавський

Музикою заробляти виходить не дуже. Натомість TikTok та Instagram приносять певні прибутки. Виходить у середньому 100 тис.грн щомісяця. Маша вважає, що для нормального життя їй достатньо й 30 тисяч гривень на місяць.

Михайло Поплавський

Порахувати статки співочого ректора сходу просто неможливо. У пресі частенько пишуть про тіньовий бізнес Міх Міха. Сам Поплавський запевняє, що отримує офіційно 27 млн грн на рік від торгових марок за патенти, з яких регулярно сплачує 3 мільйони податків у бюджет.

Скільки заробляють Злата Огнєвіч, Ольга Мартиновська, Маша Полякова, Михайло Поплавський

Непогано ректору вдалося розкрутити TikTok. Але він усе одно з ностальгією згадує 2002-2008 роки, коли мав на трасі Київ-Одеса 5 заправок, 6 ресторанів та стільки ж магазинів, а ще чебуречні та вареничні. Там лише податки сплачувалися на мільйони гривень. А оборот за місяць складав аж 2 млн доларів. Нині все далеко не так.

Нові статті

Схожі статті

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.