Даша Квіткова з Нікітою Добриніним спілкується, а зі свекрухою ні: “Просто так сталося, що пара розлучилась”

Що б не робила Даша Квіткова, даючи інтерв'ю, розмова завжди заходить за її колишнього чоловіка Нікіту Добриніна. Цього разу постало питання, чому відмовляється від спілкування з колишньою свекрухою.

Даша Квіткова з легкістю здолала всіх конкуренток на шоу “Холостяк” і здобула перемогу, а як приз отримала весілля з головним героєм шоу Нікітою Добриніним. Відтоді дівчина стала надміру популярною та пізнаваною.

На жаль, навіть народження первістка Лева не втримало сім’ю від розпаду. Даша з Нікітою взяли розлучення й покинули будинок своєї мрії, в якому збиралися прожити в щасті та злагоді до старості.

Чому Даша Квіткова не спілкується зі своєю колишньою свекрухою

Квіткова запевняє, що після розлучення з благовірним ні в кого не закохувалася, а на побачення сходила лише двічі. На питання журналістки з “Люкс ФМ”, які найдорожчі подарунки отримувала останнім часом, блогерка трішки зашарілася й відказала, що не пам’ятає.

Чому Даша Квіткова не спілкується зі своєю колишньою свекрухою

Останнє побачення з чоловіком у неї відбулося просто на паркінгу. Даша вважає себе звичайною дівчиною, яка любить квіти, попкорн, прогулянки парком. Звісно, на життєвому шляху траплялися різні чоловіки, включно з аб’юзерами.

Чому Даша Квіткова не спілкується зі своєю колишньою свекрухою

З Нікітою блогерка залишилася в гарних стосунках, адже вони разом виховують сина Левчика, а от з екссвекрухою не спілкується. Пригадувати минуле й викликати хвилю обурення Даша не хоче.

Тому зазначила, що між нею та мамою Добриніна не було жодних непорозумінь. Просто так сталося, що вона після розлучення з Нікітою не спілкується зі свекрухою. Говорити про конфлікт дівчина навідріз відмовилася, щоб не посваритися з батьком свого сина.

Нові статті

Схожі статті

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.