Перша покинута дружина Михайла Поплавського досі його пам’ятає: “Гроші псують людей, хоча…”

Першою дружиною Михайла Поплавського стала його односелиця. І хоча вони прожили всього півтора року разом, Людмила й досі пам'ятає запальне кохання з завклубу.

Це відбувалося більш як 3 десятиліття тому. Медсестра з села Великі Трояни, що на Кіровоградщині, переходила місток. Назустріч Людмилі Голімбієвській трапився Мишко Поплавський, який спускався з гори.

Вони розговорилися. І все круто змінилося. Люда тут же забула про свого хлопця, захопившись молодим директором клубу. Михайло частенько організовував концерти й всіляко заохочував обраницю брати в них участь.

Як виглядає перша дружина Михайла Поплавського

Серце дівчини здригнулося, коли пообіцяв, що відвезе за кордон. Якось Поплавський зазирнув до кабінету медсестри, став кружляти довкола, наспівуючи: “Увєзу тєбя я в тундру”.

Невдовзі вони побралися. Це сталося 12 серпня 1973 року. Нареченому було 24 роки, дівчині – 20. Та жити разом двом людям із лідерськими задатками виявилося дуже складно. Робота в Мишка була така, що дружина весь час ревнувала, а він не заспокоював, не виправдовувався, а навпаки підливав олії у вогонь.

Як виглядає перша дружина Михайла Поплавського

Врешті Голімбієвська не витримала й запропонувала розлучитися. Після цього Михайло подався до столиці, а Людмила залишилася в рідному селі. Вона дуже сильно мучилася через це, та коли чоловік навідувався у село й пропонував помиритися, вже не приставала на його пропозицію – була занадто гордою.

Як виглядає перша дружина Михайла Поплавського

Згодом жінка виїхала до Німеччини на 3 роки, але й там не зустріла своє щастя. Заміж вийшла лише через 10 років. Народила доньку, але родинне життя знову не склалося. Знала, що Михайло теж одружився і має сина.

Тепер про примирення колишнього подружжя не може бути й мови. Вони стали дуже різними й віддалилися один від одного. Людмила іноді й досі згадує свого першого чоловіка. Про те, що колись вийшла за нього заміж, не шкодує. До речі, Михайло Михайлович теж нічого не забув і допоміг доньці Людмили вступити до свого університету культури.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.