Чому Олена Кравець пішла з “Кварталу-95”, в якому здобула популярність і впізнаваність: Кошовий не образився

Екс-актриса студії "Квартал-95" Олена Кравець розкрила всі карти та розповіла, чому вирішила покинути цей проєкт майже через 25 років роботи там.

Українська актриса комедійного жанру, яка здобула широку популярність завдяки участі в гумористичному шоу “Квартал 95”, Олена Кравець поділилася своїми думками щодо планів повернення в студію та розповіла, чому вирішила піти з цього проєкту.

Олена Кравець зазначила, що прагне рухатися далі і відчуває необхідність відкривати для себе нові горизонти. Водночас вона висловила глибоку вдячність усім, хто підтримував її протягом цих років. Актриса впевнена, що колеги з “Вечірнього Кварталу” не мають на неї образ, адже взаємна повага та підтримка залишаються незмінними.

Олена Кравець зізналась, чому пішла з Кварталу-95
Олена Кравець зізналась, чому пішла з Кварталу-95

Кравець підкреслила, що вдячна долі, Богу та кожному з колективу за ті найкращі роки її життя. Вона відчуває міцний зв’язок із цими людьми, який неможливо розірвати, оскільки їх об’єднує багаторічна дружба, яка зародилася ще в дитинстві. Олена висловила надію, що жодні зміни у її кар’єрі не викликатимуть негативних емоцій у її колег.

Євген Кошовий в одному з інтерв’ю висловився про рішення Олени покинути “Квартал 95”. Він зазначив, що кожен має своє життя, тому він з розумінням і спокоєм прийняв її вибір.

Олена Кравець зізналась, чому пішла з Кварталу-95
Олена Кравець зізналась, чому пішла з Кварталу-95

Гуморист пояснив, що всі члени команди є дорослими людьми, які приймають власні рішення. Олена чітко озвучила своє бажання піти, і колеги повністю її підтримали, адже знають і розуміють один одного багато років. Актор також розповів, що після її припинення участі в шоу, їхнє спілкування стало меншим. Незважаючи на це, вони завжди вітають одне одного зі святами і залишаються друзями.

Олена Кравець зізналась, чому пішла з Кварталу-95
Олена Кравець зізналась, чому пішла з Кварталу-95

Нагадаємо, що Олена Кравець стала відомою завдяки своїй участі в популярному комедійному шоу “Квартал 95”. У 2005 році на екрани вийшла телепередача “Вечірній квартал”, де Олена виступала в ролях багатьох відомих особистостей, таких як Юлія Тимошенко, Наталя Королевська, Надія Савченко та Олег Винник. Її пародії стали дуже популярними серед глядачів, завдяки чому вона здобула значну популярність і визнання.

Однак у грудні 2022 року Олена оголосила про своє рішення тимчасово припинити участь у проєкті.

Нові статті

Схожі статті

Найпрестижніший ВИШ світу виявився не “по зубах”: Оля Полякова розсекретила таємницю старшої доньки

Українська естрадна співачка Оля Полякова вперше розповіла таємницю, про яку декілька місяців мовчала. Виявляється, що її старша донька Маруся була відрахована з престижного ВИШу в Америці.

Неочікуване поєднання смаків: копійчаний рецепт паштету на бутерброди, який прикрасить святковий стіл

Паштет, приготований за цим рецептом, стане чудовою закускою до святкового столу. Він має всі шанси сподобатись навіть гурманам. "Один Факт" розповідає рецепт смачної намазки на бутерброди.

Символ жаби на етикетках з бананами та інших продуктів: що значить цікава емблема і навіщо її клеять?

Ця наклейка зустрічається доволі часто – особливо на бананах та упаковках із кавою. Розповідаємо, що значить цей символ, навіщо клеять емблему на продукти і чи безпечні вони взагалі.

“Розтаяла, немов Снігуронька”: 32-річна Заріцька приголомшила результатами схуднення – 30 кг як не бувало!

Солістка українського гурту "KAZKA" Олександра Заріцька показала результат феноменального схуднення. На нових світлинах з відпочинку помітно, що співачка поменшала принаймні на кілька розмірів.