Колишній співачки Alyosha розкрив неприємну правду про характер Могилевської: “Поводилась як імператриця”

На публіці Наталія Могилевська завжди привітно посміхається. Здається, що це наймиліша жінка на світі. Але ті, хто близько спілкувався з артисткою, притримуються дещо іншої думки.

Вадима Лисицю знають у шоубізнесових колах як вдалого саундпродюсера. За 2 десятиліття чоловік устиг попрацювати практично з усіма зірками першого ешелону. Про деяких із них склалося не дуже позитивне враження.

Коли ведучий шоу “Муз_Тренд” Слава Дьомін попросив схарактеризувати Наталію Могилевську, то ось що почув у відповідь. Вадим розповів, що зірки насамперед розподіляються на дві великі категорії.

Вадим Лисиця вважає, що Могилевська страждає на зіркову хворобу

Одні з них самі не знають, чого хочуть. Але є й настільки цілеспрямовані, що їх важко у чомусь переконати. До останньої категорії, зокрема, належать Світлана Лобода та Наталія Могилевська.

Але це не означає, що з такими набагато легше працювати. Наталка, звісно, чудово знає, чого хоче. Та саундпродюсер й досі воліє не згадувати їхню спільну роботу. Це було найважче з-поміж усіх інших зірок.

Вадим Лисиця вважає, що Могилевська страждає на зіркову хворобу

У 2008 році Лисиці довелося робити разом із Могилевською 2 сезон “Фабрики зірок”. Напарник відразу відзначив, що співачка страждає на зіркову хворобу. Вони й раніше співпрацювали. Вадим допомагав готувати концерти, а також програму виступів із Владом Ямою після виходу “Танців з зірками”.

Тоді він вважав себе початківцем й особливо не встрявав у конфлікти. На “Фабриці” між ним і Наталією постійно виникали непорозуміння. Чоловік назвав це:

“Вона іноді поводилась як імператриця”.

Фабриканти були у справжньому шоку, коли за 2 дні до виступу не було готово жодної пісні. А це ж 16 виконавців! Наталя цим особливо не переймалася. Ходила з поважним виглядом, розмовляла телефоном.

Врешті Лисиці терпець увірвався. Він сказав Могилевській, щоб їхала у справах і не поверталася. Співачка з радістю погодилася й пообіцяла, що не заважатиме Вадиму. Й справді, більше не приїжджала. Саундпродюсер певен, саме це й врятувало тоді проєкт.

Нові статті

Схожі статті

Яблука пролежать до глибокої весни: ось ці поради допоможуть зберегти популярний фрукт свіжим та соковитим

Яблука – один із найголовніших фруктів осені. Їх можна зберігати довго без консервації. Але для цього потрібно дотримуватись певних правил та умов. Дізнайтесь, як зберегти яблучний врожай до весни.

“Продав будинок, працював в таксі”: актор серіалів Валентин Томусяк розповів, чим займався останні роки

Валентин Томусяк – актор театру та кіно, відомий по ролі Павла в серіалі "Тільки кохання" (2010 рік). Артист розповів, з якими викликами він та його дружина Катя Тишкевич зіштовхнулись в 2022 році.

Ліниві вареники по-львівськи: як приготувати українські палюшки на обід – особливий рецепт від господині

Ліниві вареники по-львівськи або палюшки – традиційна страва української національної кухні. Як їх приготувати швидко та смачно – читайте в рецепті, який для вас підготував "Один Факт".

Вечір без Потапа: 37-річна Настя Каменських показала, з ким обіймається, поки чоловіка-репера немає поряд

Українська співачка Анастасія Каменських поділилась в соціальних мережах затишним родинним кадром. На ньому артистка обіймається, але не з Потапом. Хто був поряд з Настею, поки чоловік на гастролях?