З макіяжем і манікюром: як виглядає 52-річна донька 86-річної Ади Роговцевої, яка успадкувала красу акторки

Ада Роговцева - талановита акторка, яка виховала двох дітей від коханого чоловіка Костянтина Степанкова. "Один Факт" покаже, як зараз виглядає 52-річна донька театральної артистки - Катерина.

Катерина Костянтинівна Степанкова — єдина донька відомої української акторки Ади Роговцевої і Костянтина Степанкова. Зараз вона — вже зовсім доросла жінка, якій виповнилось 52 роки.

Народна артистка України Ада Роговцева пишається своєю спадкоємицею. Зіркова мама розповідала, що Катерина обрала для себе ту ж професію, що і сама Ада Миколаївна, успадкувавши від неї не тільки природну красу, але й творчий талант.

Катерина Степанкова – режисер і акторка, яка почала виходити на театральну сцену ще в той момент, коли знаходилась в материнській утробі.

Ада Роговцева з донькою Катериною Степанковою
Ада Роговцева з донькою Катериною Степанковою

Після народження Катерини пройшло пʼять років, перш ніж вона знов опинилась на театральних підмостках. Першою роллю, яка дісталась маленькій Катрусі — була девʼятирічна Леся Українка у пʼєсі режисера Юрія Щербака. Катя зі сцени читала вірші, які славетна поетеса написала в девʼятирічному віці.

Ада Роговцева показала дорослу доньку
Ада Роговцева показала дорослу доньку

В свої пʼять років Катерина Степанкова мала невеличкий зріст, але мала настільки потужний голос, що ним легко заповнювався увесь великий зал.

Ада Роговцева пригадувала, що з самого дитинства Катерина була взірцевою ученицею та навчалась в українській школі. А ще — працювала на радіо і в театрі. Катерина Степанкова рано почала писати вірші і створювала поезію двома мовами.

Ада Роговцева в спільному проекту із донькою, Катериною Степанковою
Ада Роговцева в спільному проекту із донькою, Катериною Степанковою

Вже в дорослому віці Катерина Степанкова захопилась режисурою. Дівчині навіть вдалося попрацювати в творчому тандемі зі своєю зірковою матусею. Ада Роговцева зізнавалась, що її донька стала режисером багатьох чудових вистав і подарувала своїй матусі, головні ролі у популярних виставах. З ними вони їздили по багатьох українських містах по декілька разів.

Чим Катерина Степанкова займається зараз?

Катерина Степанкова і Ада Роговцева займаються волонтерством
Катерина Степанкова і Ада Роговцева займаються волонтерством

Від початку повномасштабного вторгнення росіян до України Катерина Степанкова разом із мамою Адою Роговцевою стали активно займатися волонтерською діяльністю. Чоловік та син Катерини служать в ЗСУ. Сама ж актриса та режисерка створила власний волонтерський центр і всіляко допомагає українським захисникам.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.