Виїхав у США та живе класним життям: Влад Яма розповів про своє перебування в Америці та чим займається

Влад Яма з перших днів переїзду до США не став приховувати той факт, що планує там залишитись жити: що відомо про життя хореографа в Америці та чи планує все таки повернутись назад до України?

Хореограф Влад Яма після початку повномасштабного вторгнення вирішив виїхати з родиною до Сполучених Штатів Америки. Протягом цього часу він був мало помітним у публічному просторі, проте нещодавно вийшов на зв’язок зі своїми підписниками у соціальних мережах, запропонувавши відповісти на найцікавіші запитання від шанувальників.

Влад Яма розповів, де наразі перебуває та чим займається
Влад Яма розповів, де наразі перебуває та чим займається

В одному з таких запитань його спитали про місце проживання. Влад Яма відкрив, що зараз мешкає у Маямі, в одному з найвідоміших міст Флориди, США. Він зазначив, що, незважаючи на зміни у житті, не припиняв своєї професійної діяльності. Навпаки, він продовжує викладати танці, займаючись як у кількох місцевих студіях, так і приватно. Його уроки відбуваються не лише у спеціалізованих студіях, але й у приватних спортзалах, безпосередньо у будинках клієнтів.

Влад Яма розповів, де наразі перебуває та чим займається. Фото з Instagram @vladyama_official
Влад Яма розповів, де наразі перебуває та чим займається. Фото з Instagram @vladyama_official

Влад Яма зумів адаптуватися до нових умов життя, зберігаючи свою пристрасть до танців і продовжуючи ділитися своєю майстерністю з іншими, навіть на відстані від рідної країни. Хоч і чоловік вже кілька років живе в Сполучених Штатах Америки, але, незважаючи на це, він часто ділиться архівними фотографіями з України, що нерідко викликає негативні коментарі у підписників.

Влад Яма розповів, де наразі перебуває та чим займається. Фото з Instagram @vladyama_official
Влад Яма розповів, де наразі перебуває та чим займається. Фото з Instagram @vladyama_official

Нещодавно його публікація викликала хвилю обговорень і здивувань серед користувачів соціальних мереж. Цей допис містив натяк на можливе повернення назад до України. Проте більш імовірним виявилося, що Влад мав на увазі активізацію своєї діяльності у фотоблозі. Нині він активно публікує історії, демонструючи своє повсякденне життя в Америці та спілкуючись зі своїми шанувальниками.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.