Щасливі разом вже понад 10 років: як виглядає чоловік-іноземець Катерини Бужинської, від якого має двійнят

Відома співачка Катерина Бужинська показала свого чоловіка-іноземця, з яким вже разом 10 років: як виглядає обранець зірки та чим він займається?

Українська співачка Катерина Бужинська вже майже десять років перебуває у щасливому шлюбі з болгарським бізнесменом Дімітаром Стойчевим. Вони створили міцну родину, яка зараз живе в Болгарії разом зі своїми дітьми. Проте шлях до цього щастя був непростим і сповнений труднощів.

Раніше особисте життя Катерини не було безхмарним. Її перший чоловік виявився аб’юзером, який не лише поводився з нею погано, але й примусив зробити аборт. Після цього непростого періоду в житті, вона мала інший цивільний шлюб, який завершився незабаром після народження доньки.

Катерина Бужинська показала, як виглядає її чоловік-іноземець
Катерина Бужинська показала, як виглядає її чоловік-іноземець

Після завершення стосунків з другим обранцем, серце відомої співачки Катерини Бужинської залишалося вільним протягом тривалого часу. Однак, у віці 35 років вона зустріла болгарського бізнесмена Дімітара Стойчева, який був на рік молодший за неї. Їхнє весілля відбулося 23 квітня 2014 року.

Катерина Бужинська показала, як виглядає її чоловік-іноземець
Катерина Бужинська показала, як виглядає її чоловік-іноземець

Два роки потому у подружжя народилися двійнята, яких вони назвали Дмитром та Катериною. Співачка зосередилася на вихованні дітей, отримуючи підтримку від свого чоловіка.

Незважаючи на загальну гармонію, у сім’ї не все було ідеально. Старша донька Бужинської почала проявляти ревнощі до своїх молодших брата та сестри. Це стало причиною конфліктів між Дімітаром і Катериною. Врешті-решт, співачка прийняла рішення залишити старшу доньку в Україні, де вона навчалася у приватному ліцеї.

Катерина Бужинська показала, як виглядає її чоловік-іноземець
Катерина Бужинська показала, як виглядає її чоловік-іноземець

На сьогоднішній день Катерина живе щасливою родиною в Болгарії з Дімітаром Стойчевим. Її 17-річна донька від попереднього шлюбу зараз перебуває в Німеччині, де навчається. Незважаючи на всі труднощі минулого, Катерина Бужинська змогла знайти своє щастя і гармонію в новому шлюбі, створивши люблячу та підтримуючу родину.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.