Хто б міг подумати, що повернеться до такої форми: Аніта Луценко показалась у вазі 80 кг – не схожа на себе

Аніта Луценко має чудову фізичну форму до якої вона йшла роками, адже не завжди фітнес-тренерка так виглядала: якою була найбільша вага зірки та як їй вдалось схуднути?

Зіркова фітнес-тренерка Аніта Луценко показала, як виглядала після пологів та розповіла, що на той час набрала 19 кілограмів під час вагітності і важила 80 кг після народження доньки. Вона висловила своє ставлення до теми щодо зайвої ваги і самопочуття, вказавши на важливість підтримки та позитивного ставлення до самої себе.

Фітнес-тренерка Аніта Луценко показала, як виглядала у свої 80 кілограмів. Фото з Instagram @anitasporty
Фітнес-тренерка Аніта Луценко показала, як виглядала у свої 80 кілограмів. Фото з Instagram @anitasporty

Аніта підкреслила, що підтримка від близьких має величезне значення, незалежно від фізичної форми, і навела приклад власного досвіду. У своєму Instagram вона зауважила, що, навіть важачи 80 кілограмів, ніколи не почула від свого коханого чоловіка негативних коментарів про свою зовнішність.

Фітнес-тренерка Аніта Луценко показала, як виглядала у свої 80 кілограмів
Фітнес-тренерка Аніта Луценко показала, як виглядала у свої 80 кілограмів

Аніта порадила своїм підписникам важливість відрізняти фрази типу “Ти молодець і ти зможеш” від “Якщо ти не схуднеш…”. Тренерка порекомендувала, що своїм другим половинкам у подібних ситуаціях необхідна просто підтримка, а не ставити їм ультиматуми. Її ідеальна картинка світу – це спільні вправи з партнером, підтримка у здоровому харчуванні та взаєморозуміння. Зірка наголосила, що кохання і підтримка грають надзвичайно важливу роль в її житті, і при цьому показала своє змінене тіло разом із коханим.

Фітнес-тренерка Аніта Луценко показала, як виглядала у свої 80 кілограмів
Фітнес-тренерка Аніта Луценко показала, як виглядала у свої 80 кілограмів

Вона також опублікувала фото в білизні та звернулася до жінок, підкресливши, що тіло після пологів змінюється і варто дати йому певний час на відновлення. Аніта розповіла, що за три місяці після народження дитини вона схудла до 52 кілограмів, підкреслюючи, що вага не є головним критерієм, а любов і підтримка важливіше.

Нові статті

Схожі статті

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?