Лілія Ребрик відзначила 3 місяці із дня народження третьої донечки Аделіни: до молодшої ставиться інакше

Телеведуча Лілія Ребрик започаткувала гарну родинну традицію. Кожного 15-го числа щомісяця вона відзначає… день народження молодшенької донечки Аделіни. В червні дівчинці виповнилось 3 місяці.

Телеведуча Лілія Ребрик в 2024 році набула статусу багатодітної матусі. В березні, а саме 15 числа — вона подарувала своєму чоловіку Андрію Дикому третю донечку — Аделіну.

Новонароджене немовля – це не тільки велика радість, але й купа клопоту для матусі. Втім, досвід в Лілії Ребрик все ж таки є. Декількома роками раніше ведуча вже народила двох старших донечок, Поліну і Діану. Дівчатка, якщо мають змогу — допомагають матусі із доглядом за маленькою Аделіною.

Нещодавно Лілія Ребрик хвалилася, що Аделінку похрестили. І показувала у соцмережах, який одяг та аксесуари підібрали для таїнства Хрещення.

Також любляча матуся влаштовує Аделіні персональне свято щомісяця. В день народження 15 числа ведуча дарує донечці маленький тортик, запалює свічку та вітає із святом народження.

День тому, 15 червня – Лілія Ребрик показала трьохмісячну Аделіну у літньому боді з полуничками. В кадр потрапив і торт, який мама підготувала для іменинниці. Він мав круглу форму і зелений колір. Поверхня десерту прикрашена була яскравими полуничками, зробленими зі смачного крему.

Наша полуничка. Адель сьогодні 3 місяці — повідомила Ребрик.

Маленька дівчинка на руках у мами виглядала повністю щасливою та посміхалася. Ведуча прикрасила голову маленької красуні пишним рожевим бантом на резинці.

Як летить час — доповнила свій допис ведуча.

І дійсно. Нібито не так давно Лілія Ребрик йшла в декрет, викладала відео із пологового будинку разом із чоловіком Андрієм Диким. І ось — з того моменту пройшло вже 3 місяці.

Новонароджена Аделінка помітно підросла і вже бавить маму щирою дитячою посмішкою.

Свій коментар під дописом Лілії Ребрик залишила і Джамала, яка нещодавно народила хлопчика. Співачка залишила на сторінці Ребрик три смайлика у вигляді червоних сердець.

Нові статті

Схожі статті

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.