“Це дуже складно”: Марина Боржемська розповіла, чи перебуває в стосунках після розлучення з Узелковим

Марина Боржемська вперше за тривалий час зізналась, чи вільне зараз її серце та чи перебуває в романтичних стосунках. Подробиці особистого життя.

Марина Боржемська, колишня дружина боксера В’ячеслава Узелкова і відома фітнес-тренерка, розповіла про виклики, які виникають у неї при побудові стосунків. Вона зазначила, що в даний момент її серце вільне, відкидаючи всі чутки про нові романи, які часто приписують їй на основі фото у соціальних мережах. Однак Марина визнала, що хоча вона й відкрила для себе новий етап життя, вона все ще переживає за можливі помилки минулого, які можуть повторитися у майбутніх стосунках.

Марина Боржемська вперше зізналась, чи перебуває наразі в стосунках
Марина Боржемська вперше зізналась, чи перебуває наразі в стосунках

Кожен чоловік, якого вона згадує у своїх постах або фотографіях у Instagram, не завжди є тим, хто займає важливе місце в її житті. Вона вважає це своїм внутрішнім випробуванням, дозволяючи собі розвивати і визначати, якою хоче бути в стосунках.

Марина додає, що після деяких помилок у минулому вона вирішила більше не допускати. Вона описує себе як людину, яка вміє давати і приймати вірно, і впевнена, що зробить це правильно. Нові знайомства нагадують їй молодість, коли в очах були блиск і безумовне бажання насолоджуватися життям і пригодами.

Марина Боржемська вперше зізналась, чи перебуває наразі в стосунках
Марина Боржемська вперше зізналась, чи перебуває наразі в стосунках

Тренерка поділилася своїми думками про труднощі, з якими зіткнулася у пошуках кохання після тривалого періоду самотності і стабільної самостійності. Вона визнала, що після тривалого перебування наодинці стає важко звикнути до ідеї поділити своє життя з іншою людиною.

Боржемська пояснила, що у неї вже склалася своя рутинна система, її власний простір і графік, які їй влаштовують, і вона відчуває певні обов’язки перед собою і своїми дітьми. Вона зазначила, що коли з’явиться людина, яка буде їй потрібна, вона буде готова адаптуватися і змінювати свої звички і розпорядок дня на користь щасливого партнерства.

Нові статті

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.