Маша Єфросиніна більше не зможе зібрати волосся у хвіст: подружка Полякової зробила стрижку каре (ФОТО)

Подруга Олі Полякової Маша Єфросиніна вирішила відвідати стиліста та оновити зачіску. Знаменитість вкоротила довжину і зробила собі каре із чубчиком. Тепер зробити високий хвіст їй точно не вдасться.

Маша Єфросиніна вчора і сьогодні – це абсолютно різні жінки. Принаймні, в плані зовнішності. Оригінальний погляд на стиль завжди відрізняв зіркову ведучу. Маша ще на початку своєї телевізійної карʼєри отримала статус ікони стилю і була взірцем наслідування для багатьох українських жінок.

Телеведуча Маша Єфросиніна регулярно змінює свій стиль та зачіску. Вона починала свій творчий шлях з яскравих образів, глибоких декольте та зухвалих міні. А ще — доповнювала стильний образ великою кількістю аксесуарів та помітним макіяжем.

Модні тренди змінюються, а разом з ними міняється й жінка. Через кілька років образ Марії Єфросиніної став більш стриманим та консервативним. Але іноді ведуча все ж дозволяє собі кардинально змінювати зовнішність та стиль зачіски. Ось, як в наступному прикладі.

Днями Маша відправилась до свого улюбленого стиліста, щоб оновити стрижку. Що може бути краще спекотним літом, аніж змінити улюблений хвіст на каре. Єфросиніна вкоротила довжину, відрізала навкіс чубчик і показала прихильникам результат “До” та “Після”.

Маша Єфросиніна показала зміни у зовнішності і нову зачіску
Маша Єфросиніна показала зміни у зовнішності і нову зачіску

Зовнішність я більше не відкладаю на потім — зазначила Єфросиніна

Ведуча і громадська діячка розповіла, що автором її нової зачіски стала майстриня з польського міста Краків. Саме вона була автором усіх зачісок Єфросиніної протягом останніх двох років.

Останні декілька років Маша Єфросиніна обирає для себе класичний стиль. І в кадрі, і в повсякденному житті вона надає перевагу сорочкам, піджакам, шифоновим сукням, широкополим капелюшкам, джинсам і туфлям на шпильці.

Маша Єфросиніна дуже любить експеріментувати зі стилем зачіски. Останнє її оновлення – яскраве тому підтвердження.

Нові статті

Схожі статті

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.