Переможниця “МастерШеф-13” Аліна Бурик зізналася, чому не працює в ресторані: “Покидаю цю професію”

Аліна Бурик, що перемогла в телешоу "МастерШеф-13" поділилась емоціями з приводу цього. Чому Аліна не може зараз працювати в ресторані і яку професію планує облишити? "Один Факт" розповість деталі.

Аліна Бурик — 25-річна мешканка Вінниці, яка здобула перемогу у телешоу “МастерШеф-13”. Вона навчалась на юриста і поки що працює по тій же спеціальності. Але її справжнім хобі є приготування різноманітних смаколиків. Вісім років поспіль Аліна робить солодощі ручної роботи на замовлення, а протягом останніх пʼяти років Аліна мріяла потрапити на програму “МастерШеф”. Дівчина щороку подавала заявки туди, але на телевізійний відбір їй потрапляти не вдавалось.

Аліна Бурик активно веде свою сторінку у соціальних мережах та ділиться із прихильниками не тільки рецептами смачних страв, але власними емоціями. Наприклад, нещодавно дівчина розповіла про концепцію, якої завжди дотримується в житті та найцінніший скарб, здобутий нею після перемоги в кулінарному проєкті. А ще повідомила, чому й досі не працює в ресторані і від якої професії запланувала невдовзі відмовитися?

Аліна Бурик з “МастерШеф-13” називає себе реалісткою, яка змогла повірити в те, що мрії здійснюються. І сталось це після того, як в її руках опинився переможний кубок від “МастерШефу”. Вона зізналась, що зазвичай має спокійний характер, та під час кулінарного проекту точно не обійшлась би без заспокійливих.

В планах Аліни — точно немає відкриття власного ресторану. Бо на цю справу потрібні мільйони або ж надійний інвестор. В той же час у переможниці “МастерШеф” є купа планів щодо свого подальшого творчого розвитку. Бурик зрозуміла, що юридична сфера, в якій вона працювала декілька років — не для неї. Тому вирішила допрацювати на цій роботі ще декілька тижнів та облишити її.

В подальшому Аліна хоче присвятити життя кулінарії. Зараз, після найсмачнішої перемоги в конкурсі та зростання популярності молода кулінарка вчиться жити в новій реальності.

Дівчина зізнається, що увага прихильників у соціальних мережах їй подобається і від кожного нового повідомлення шанувальників вона отримує купу яскравих емоцій.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.