64-річний Стас Боклан, 60-річний Віталій Борисюк чи 58-річний Віктор Павлік: кого більше люблять жінки

Вік для чоловіка — лише цифра, яка не впливає на здатність кохати і бути коханим. Підтвердженням цьому стають знамениті українські чоловіки, яких навіть у 60+ років продовжують любити мільйони.

Стас Боклан, Віталій Борисюк і Віктор Павлік — чоловіки, яких можна назвати справжніми улюбленцями Долі. Їм вдалося не тільки реалізувати природний талант, але й віднайти справжнє кохання.

Вік знаменитостей вже перевалив за пʼятий десяток, але вони так само, як і раніше залишаються улюбленцями чисельної кількості глядачів, а ще – коханими чоловіками для своїх жінок. Дізнайтесь, кого з них люблять найбільше.

Стас Боклан

64-річний актор Станіслав Боклан — улюблений артист у великої кількості українців.

Народного артиста знають за його ролями у театрі та в кіно. Знаменитий “Папік” в однойменному серіалі українського виробництва та селянин Яков Платонович Мех у “Столітті Якова”, якому вдалось прожити 100 років — це найпопулярніші роботи відомого актора у кіно.

Стас Боклан розповів, за що його люблять глядачі
Стас Боклан розповів, за що його люблять глядачі

Справжня любов в житті Стаса Боклана присутня не лише на сцені театру. Окрім численних прихильників в нього є й особисте кохання — дружина Наталія Кленіна. Жінка родом з Маріуполя вже багато років йде рука об руку із Стасом Бокланом. У вільний час подружжя займається городніми справами на присадибній ділянці.

В шлюбі у пари народилось двоє дітей. Вони вже дорослі. Донька Стаса Боклана працює кастинг-директором на одному з українських телеканалів. Син актора — ді-джей Кирило Думський.

Віталій Борисюк

Є, за що любити й українського актора театру та кіно, 60-річного Віталія Борисюка. Талановитий та харизматичний чоловік з ранніх років з молодих років зачаровує багатьох українських жінок своєю блискучою грою в серіалах і на сцені театру.

За що люблять Віталія Борисюка
За що люблять Віталія Борисюка

Серед найбільш відомих театральних ролей Віталія Борисюка: Антоніо в “Сеньорі з вищого суспільства” та Пʼєтро в “Сублімації кохання”.

Велике кохання Віталію Борисюку вдалось відчути і в особистому житті. Вже багато років артист щасливо одружений на акторці Ользі Сумській.

В березні 2002 року в подружжя народилась спільна донька Анна. Також Віталій Борисюк опікувався старшою донькою коханої дружини Ольги від минулих відносин – Антоніною Паперною.

Віктор Павлік

58-річний Віктор Павлік — популярний співак, який є улюбленцем великої кількості шанувальників. Його візитівкою на сцені з молодих років став шлягер “Ой, мамо – Шикидим, Шикидим”, а в особистому житті — шлюб із молодшою на 28 років Катериною Репяховою.

За що люблять Віктора Павліка
За що люблять Віктора Павліка

Віктор Павлік любить дарувати енергію кохання зі сцени, а ще більше полюбляє отримувати його від жінок. В життєписі співака налічується аж 4 шлюби. І кожна дружина подарувала артисту найдорожчий скарб – дитину.

Віктор Павлік цілком може назвати себе щасливою людиною адже за життя йому вдалось відчути і любов слухачів, і кохання до жінок та дітей. Його талант і ліричні пісні зробили виконавця відомим серед української аудиторії.

Кого ж цих відомих чоловіків люблять найбільше? Імовірно, що Стасу Боклану, Віктору Павліку та Віталію Борисюку достається максимум кохання і від прихильників, і від коханих жінок. В кожного з них є своя аудиторія, яка дійсно любить та поважає свого кумира.

Нові статті

Схожі статті

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.