Успішна акторка, якій не щастило в особистому житті: чи знайшла Олеся Жураківська справжнє кохання

Акторка Олеся Жураківська відверто зізналась, як вона пережила розлучення з чоловіком та чи вільне зараз її серце: що відомо про особисте життя зірки?

Олеся Жураківська, відома українська акторка, поділилася своїм досвідом у справах кохання. Вона особисто відчула, що таке розчарування у стосунках, навіть у своєму єдиному шлюбі, який, на жаль, виявився нещасливим. Відповідно до її слів, спочатку все було чудово, але потім з’явилися непереборні ревнощі, взаємна недовіра та навіть аб’юз, що призвели до розлучення. Зараз Олеся відкрито говорить про своє особисте життя.

Олеся Жураківська розповіла подробиці особистого життя
Олеся Жураківська розповіла подробиці особистого життя

Олеся Жураківська підкреслила, що не дивлячись на таємничість щодо нових романтичних подробиць, вона завжди відчуває кохання в своєму серці. Вона зазначила, що для неї не існує поняття вільного серця, а замість цього важливо зберігати спокій у розмаїтті почуттів – кохання, щастя та матеріальні блага.

Щодо свого попереднього розлучення з колишнім чоловіком, з яким вони прожили понад п’ять років, акторка поділилася, що цей період був надзвичайно важким і наповненим внутрішніми конфліктами. Жураківська розповіла, що саме внутрішні зміни дозволили їй вийти з токсичного циклу стосунків і знайти внутрішню гармонію.

Олеся Жураківська розповіла подробиці особистого життя
Олеся Жураківська розповіла подробиці особистого життя

Зірка наголосила на важливості самостійності та особистісної зосередженості. Вона закликала жінок не зволікати у стосунках, які не принесли радості, й уникати будь-якої форми насильства або психологічного тиску. Олеся висловила переконання, що будувати своє щастя варто незалежно від інших.

Олеся Жураківська розповіла подробиці особистого життя
Олеся Жураківська розповіла подробиці особистого життя

Згадуючи про свій минулий шлюб, акторка зазначила, що її колишній чоловік ініціював розірвання стосунків, що стало для неї складним періодом. Цей досвід відкрив їй очі на важливість не розраховувати на інших і навчитися покладатися тільки на себе.

Нові статті

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.