Британка, яка знову стала українкою: Оля Полякова забрала доньку з престижного інтернату в Англії

Молодша донька Олі Полякової, Аліса — повернулась у рідні пенати. Довгий час дівчина навчалась в англійському інтернаті у Великій Британії. Зіркова мама розпитала її про враження і ось що почула.

12-річна донька зіркової співачки Олі Полякової, Аліса Буряковська — після довгої відсутності повернулась до України. Дівчинка покинула Бітьківщину ще на початку повномасштабного вторгнення і протягом останніх 2-х років перебувала в Англії.

Оля Полякова раніше зізнавалась, що молодшенькій доньці за кордоном дуже важко. Аліса дуже хотіла повернутись до рідної домівки, зустрітись із батьками та друзями. І, врешті решт, донька вмовила Олю Полякову на те, щоб мама дозволила їй повернутись додому.

Артистка привезла Алісу назад, в Україну і вже змогла з нею прогулятись територією свого розкішного маєтку. А ще — розпитати спадкоємицю про емоції, які вона відчуває після повернення у рідні пенати.

Молодша донька Олі Полякової Аліса повернулась до України
Молодша донька Олі Полякової Аліса повернулась до України

Розкажи мені свої емоції — попросила 12-річну доньку “Королева ночі” Полякова.

Аліса, хоч трохи і соромилась націленої на неї камери телефону — все ж відповіла на поставлене питання простою фразою “Добре. Дуже добре. Взагалі добре”.

Повернення зіркової доньки Аліси Буряковської до України відбулось попри те, що ситуація в рідній країні залишається вкрай напруженою. І хоча в Англії зараз набагато безпечніше — вдома все одно краще. Вочевидь, що дівчинка дуже зраділа своєму поверненню і із задоволенням прогулялась по лісу разом із мамою-співачкою і домашніми собачками.

 

Оля Полякова і її чоловік, бізнесмен Вадим Буряковський — батьки двох дівчат. Старша з них, 19-річна Марія — вже зовсім самостійна дівчина і, як і мама, обрала для себе творчий шлях. Співає  пісні і активно веде соціальні мережі. А ще — самостійно заробляє собі на життя. Тому кишенькові гроші від батьків їй більше не потрібні.

Оля Полякова з доньками: старшею Машею і молодшою Алісою
Оля Полякова з доньками: старшею Машею і молодшою Алісою

Молодша донька подружжя, Аліса – на 6 років молодша за сестру. Вона народилась 5 жовтня 2011 року.

Нові статті

Схожі статті

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.