Її батьки виховували там 11 дітей: як виглядає хата, де проживала покійна Ніна Матвієнко в дитинстві (ФОТО)

Не дуже відомим є той факт, що Ніна Матвієнко в дитинстві проживала в будинку, в якому було 11 дітей та дім був на Житомирщині: як виглядає хата легендарної співачки, якої не стало.

Ніна Матвієнко, народна артистка, яка народилася в бідній родині на Житомирщині, померла 8 жовтня. Вона була однією з одинадцяти дітей в родині своїх батьків. В її дитинстві вони стикались з важкими часами, особливо у післявоєнні роки, коли багато дітей не вижило.

Своє життя Матвієнко завжди пов’язувала зі своїм рідним селом Неділище, де її народили. Хата, де вона виросла зірка, зараз порожня. Останній раз Ніна була там у 2021 році. Відомо, що будинок був реконструйований з роками та саме співачка стала ініціатором збереження цієї будівлі.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає хата, де жила її покійна мати в дитинстві
Тоня Матвієнко показала, як виглядає хата, де жила її покійна мати в дитинстві

Вона навіть запросила хлопців зробити там ремонт, щоб зберегти спогади про своє минуле. Окрім хати, на подвір’ї все ще знаходяться колодязь і стара яблуня, свідки багатьох спогадів Матвієнко про її дитинство.

Здобувши шалену популярність, Ніна Матвієнко оселилася у самому серці Києва, облаштувавшись у приватному будинку біля Лаври. Протягом останнього року її супроводжували донька Тоня з чоловіком Арсеном Мірзояном та їхні діти.

Після повернення Тоні Матвієнко до України, вона радувала шанувальників зворушливим відео, де зробила несподіваний сюрприз для матері. Реакція Ніни Матвієнко на зустріч з донькою та онукою не залишила байдужими нікого.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає хата, де жила її покійна мати в дитинстві
Тоня Матвієнко показала, як виглядає хата, де жила її покійна мати в дитинстві

У неділю, 8 жовтня, стало відомо, що раптово померла легендарна співачка, якій вже майже стукнуло 76. Її донька Тоня планувала подарувати матері пісню на день народження, але смерть стала несподіваною трагедією.

Співачка пішла з життя, викликавши шок серед зіркового світу. Причина її смерті залишається невідомою, проте друзі вказують на її тяжку хворобу та серію операцій, які вона перенесла раніше.

Нові статті

Схожі статті

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.