Павло Зібров показав, як відсвяткував 67-й день народження із горіховим тортом і Михайлом Поплавським

Співак Павло Зібров відсвяткував 67-й день народження 21 червня. Днями на сторінці артиста в Instagram зʼявився фотозвіт. Тільки подивіться, хто завітав в гості до іменинника.

День народження — особливе свято в житті кожної людини. І знаменитості — не виключення. Наприклад, Павло Зібров обрав для святкування 67-го дня народження затишний і родинний варіант. На персональній сторінці у соціальній мережі Instagram співак показав цілу компанію, що завітала до нього на іменини. Поряд, як і завжди, були кохана дружина Алла, донька Діана, кум Юрій Рибчинський, з яким не одну пісню створили і… ректор-пісняр Михайло Поплавський.

Свято вдалось на славу, а його винуватцю вдалось сфотографуватись з усіма гостями та похвалитися не тільки своїми пишними вусами, але і яскравим костюмом.

До власного дня народження Павло Зібров вдяг штани червоного кольору і кросівки в тон їм. А ще – чорну футболку з малюнком. Вбрання співака чудово гармоніювало із величезною червоною квіткою, що прикрашала сукню його дружини Алли.

Я щиро дякую вам за теплі та добрі слова – звернувся Павло Зібров до колег, друзів і прихильників — Нехай ваше добро вертається до вас сторицею.

Поряд із 67-річним іменинником засвітилися не тільки його дружина з донькою, вбрані в довгі сукні з чорним геометричним та абстрактним малюнком. Також привітати Павла Миколайовича із днем народження прийшли його давні друзі: поет та автор пісень Юрій Рибчинський, а ще співаючий ректор Михайло Поплавський.

Рідні та близькі люди підготували для Павла Зіброва справжній сюрприз. Іменинний торт, прикрашений купою горішків арахісу і шоколадними вусами, дуже схожими на ті самі легендарні вуса-бренд, якими так пишається артист.

До привітань доєднались і звичайні користувачі соціальних мереж. В коментарях під добіркою світлин вони бажали виконавцю шлягерів “Хрещатик” і “День народження”, многая літа, мирного неба і міцного здоровʼя.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.