Ведуча “1+1” Валентина Хамайко розповіла про свої почуття до чоловіка Насті Каменських Потапа: “Дуже хотіла”

Ведуча з каналу "1+1" Валентина Хамайко розповіла, які в неї почуття викликає музикант Потап і його дружина Анастасія Каменських. З чим саме повʼязані ці почуття — "Один Факт" розповість далі.

Телеведуча Валентина Хамайко, що працює на українському каналі в програмі “Сніданок з 1+1” — в нещодавній розмові з колегами розповіла про свої почуття до Потапа та його дружини Насті Каменських. Звісно ж, почуття ці ніяким чином не повʼязані із коханням або ж симпатією.

Ставлення ведучої Валентини Хамайко до зіркової пари — далеке від ідеалу. Вона назвала Потапа і Настю “не патріотами” і цьому вислову є певне пояснення.

Протягом усіх двох років після початку повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року Потап і Настя Каменських неодноразово відчували на собі хейт з боку тих, хто незадоволений їх виїздом за кордон, коли рідна країна потребує підтримки.

Ведуча Валентина Хамайко розповіла про свої почуття до Потапа і Насті Каменських
Ведуча Валентина Хамайко розповіла про свої почуття до Потапа і Насті Каменських

Валентина Хамайко, чоловік якої (Андрій Оністрат) боронить українську державу на фронті — теж не розуміє ані громадянської позиції Потапа, ані його дружини Анастасії Каменських.

Телеведуча заявила, що зіркове подружжя патріотами не було ніколи. Цим можна пояснити і той факт, що їхні патріотичні пісні в українському суспільстві, що називається — “не заходять”.

Ці люди ніколи не були патріотами. Ніколи! — наголосила Валентина Хамайко.

Телеведуча зауважила, що патріотичні пісні в Потапа зовсім не виходять, ніби натякнувши на один з останніх творів музиканта про волонтерів, який сильно обурив багатьох українців.

На думку Хамайко — Потапу разом із Каменських краще взагалі не повертатись до України із-за кордону. І вона сама дуже хоче, щоб ці “люди світу”, як називали себе Потап із Настею — в світі й залишались.

Також серед бажань про омріяне майбутнє у Валентини Хамайко — щоб нинішнє покоління дітлахів росло на нових цінностях, які кристалізуються саме зараз.

Нові статті

Схожі статті

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.