Людмила Барбір залишила студію 1+1 і поїхала до мами: карпатський діалект ведучої зачаровує – послухайте

Телеведуча "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір потрапила у вишневий рай і заговорила на карпатському діалекті. Що значить "вчихнувся крак" і до чого тут вишні? "Один Факт" розповість усі деталі.

Ведуча української програми “Сніданок з 1+1” Людмила Барбір — жінка непередбачувана і запальна. Вона може окропити міцним слівцем свій вранішній костюм, обраний костюмерами до ефіру або… вийти до глядачів у піжамі разом із своїм колегою Русланом Сенічкіним. Та це — далеко не всі досягнення вродливої жінки.

Людмила Барбір вміє дивувати суспільство й поза ефіром. Наприклад, декілька днів тому вона поїхала до Чернівців — на відкриття фестивалю кіно “Миколайчук OPEN”. Після роботи Людмила Барбір вирішила зазирнути в гості до мами. Оскільки телеведуча народилась в Карпатах, то візит в рідні пенати не обійшовся без цікавинок.

Подорож в батьківську домівку розпочалась із несподіванки, адже у мами Людмилу Барбір чекав велетенський врожай стиглої і соковитої червоної вишні.

Людмила Барбір потрапила з фестивалю у вишневий рай
Людмила Барбір потрапила з фестивалю у вишневий рай

Друзі, я у мами, в Карпатах — повідомила зіркова ведуча, показавши себе на тлі купи тазиків та відер, заповнених доверху зібраним врожаєм вишні.

І у нас вчихнувся крак вишнів — продовжила Барбір.

Якби телеведуча вийшла з такою фразою в прямий ефір — то чимало хто із глядачів точно подумав би про те, що Людмила Барбір вивчила новеньке міцне слівце.

Та насправді “вчихнувся крак” — це традиційний карпатський діалект, який до лайки не має ніякого відношення. Вже в наступному Stories Instagram Людмила Барбір пояснила точне значення цієї фрази. Виявляється, що нічого кримінального в ній немає. Адже в перекладі з чистого карпатського це значить “зламалась гілка”.

Людмила Барбір розповіла, що значить вчихнувся крак
Людмила Барбір розповіла, що значить вчихнувся крак

Ціле море стиглих вишеньок Людмилі Барбір довелось збирати з обламаної гілки вишневого дерева. Як бачите, карпатський діалект в реальному значенні звучить цілком пристойно і літературно.

Нові статті

Схожі статті

Що стало з 5 українськими зірками, які втратили дітей: Ада Роговцева, Віктор Павлік, Ліза Глінська і ще 2

Життя з важкою ношею може торкнутись не тільки звичайних українців, але й зірок. Хто із відомих людей пережив своїх дітей та йде з цим тягарем далі – читайте про це в матеріалі "Одного Факту".

Покращення у фінансах та хвиля позитиву: 5 знаків Зодіаку в другій половині жовтня спіймають удачу за хвіст

Друга половина жовтня 2024 року стане неймовірно вдалою для 5 знаків Зодіаку. Кого чекатиме покращення у фінансах, а хто – впіймає удачу за хвіст? Прогноз астрологів розповість усі подробиці.

Оксана Білозір відповіла вдові Яремчука: “Хто така Дарина? Вона – дружина Назарія Яремчука. Я – артистка”

Нещодавно співачка Оксана Білозір піддала критиці фільм, створений родиною Назарія Яремчука. Відповідь від його другої дружини Дарини не забарилася, але Білозір все одно залишилась при своїй думці.

Неодноразово співала в шоу “Караоке на Майдані”, але ніколи не перемагала: з чого починала Тіна Кароль

Зірка української естради Тіна Кароль розпочинала творчий шлях з… вуличного конкурсу. Зараз мало хто памʼятає, але свій вокал співачка вперше демонструвала в шоу "Караоке на Майдані".