44-річна Марина Боржемська покинула Україну і потрапила в ізраїльську лікарню: не все склалося, як гадалося

Марина Боржемська полетіла на відпочинок до Ізраїлю, однак раптово опинилась в палаті з людьми в білих халатах: що сталося з тренеркою та як себе почуває?

Екс-дружина відомого боксера В’ячеслава Узелкова, фітнес-тренерка Марина Боржемська, зазнає проблем зі здоров’ям, що призвели до її госпіталізації за кордоном. Нещодавно вона відправилася разом з дітьми та матір’ю на відпочинок до Ізраїлю, де активно ділилася враженнями з підписниками у Instagram. У своїх публікаціях Марина не забула поділитися знімками з сином Робертом та матір’ю.

Проте раптове погіршення самопочуття перервало спокійний відпочинок тренерки. Вона опублікувала знімок з лікарняного ліжка в ізраїльській клініці з написом:

“Коли відпочинок не йде за планом”.

3 Марина Боржемська розповіла, що потрапила у лікарню в Ізраїлі. Фото з Instagram @uzelkova.marina
3 Марина Боржемська розповіла, що потрапила у лікарню в Ізраїлі. Фото з Instagram @uzelkova.marina

Шанувальники Марини Боржемської виявили цікавість щодо її стану. Щоб заспокоїти своїх прихильників, знаменитість особисто з’явилася в мережі і пояснила, що жодних критичних подій не сталося, але залишила подробиці при собі. Вона висловила подяку місцевим медикам за їхню допомогу, однак причину перебування в лікарні не зазначила. Зірка розповіла, що зараз з нею все добре.

3 Марина Боржемська розповіла, що потрапила у лікарню в Ізраїлі. Фото з Instagram @uzelkova.marina
3 Марина Боржемська розповіла, що потрапила у лікарню в Ізраїлі. Фото з Instagram @uzelkova.marina

Марина Боржемська нещодавно поділилася деталями свого особистого життя після розлучення, розповівши, що наразі не має чоловіка поруч. Всі чутки про її нові романи виявилися безпідставними, і вона спростувала будь-які припущення про те, що знову знаходиться у стосунках. Відверто зізнавшись, Марина зазначила, що їй важко знайти нове кохання та пристосуватися до спільного життя з кимось іншим після попереднього досвіду.

Тренерка підкреслила, що вже налагодила своє життя після розриву і побудувала певний комфортний простір для себе. Вона зауважила, що цей процес вимагав від неї багато зусиль, і тому важко підпускати когось нового до свого особистого простору. Водночас Марина не втрачає віри в можливість знайти справжнє кохання. Вона переконана, що коли зустріне людину, яка буде її дійсно розуміти та підтримувати, все зміниться на краще.

Нові статті

Схожі статті

Кішка Тейлор Свіфт та ще 2 найбагатші тварини в світі – більшість людей про такі гроші тільки мріють

Серед пухнастих улюбленців також є свої мільйонери. "Один Факт" пропонує до вашої уваги трійку найбагатших чотирилапих, які володіють велетенськими фінансовими статками.

Яблука пролежать до глибокої весни: ось ці поради допоможуть зберегти популярний фрукт свіжим та соковитим

Яблука – один із найголовніших фруктів осені. Їх можна зберігати довго без консервації. Але для цього потрібно дотримуватись певних правил та умов. Дізнайтесь, як зберегти яблучний врожай до весни.

“Продав будинок, працював в таксі”: актор серіалів Валентин Томусяк розповів, чим займався останні роки

Валентин Томусяк – актор театру та кіно, відомий по ролі Павла в серіалі "Тільки кохання" (2010 рік). Артист розповів, з якими викликами він та його дружина Катя Тишкевич зіштовхнулись в 2022 році.

Ліниві вареники по-львівськи: як приготувати українські палюшки на обід – особливий рецепт від господині

Ліниві вареники по-львівськи або палюшки – традиційна страва української національної кухні. Як їх приготувати швидко та смачно – читайте в рецепті, який для вас підготував "Один Факт".