Олена Кравець порівняла себе із мегазіркою світового масштабу Роббі Вільямсом: “Зібрались у повному складі”

Екс-учасниця гумористичного шоу "Квартал 95" Олена Кравець порівняла себе з 50-річним британським співаком Роббі Вільямсом. Читайте, що спільного у Кравець із зіркою світового масштабу.

Колишня учасниця гумористичного проекту “Квартал 95” Олена Кравець розповіла, чому саме пішла з цієї програми і чи планує колись повернутись назад до творчого колективу.

Олена Кравець в інтервʼю для Youtube-каналу “Розмова” розповіла ведучому про те, чи планує повертатись до “Кварталу 95”. Її відповідь вийшла неоднозначною та розгорнутою. Екс-гумористка пригадала історію, яка трапилась в житті британського музиканта Роббі Вільямса. Артист багато років тому пішов із творчого колективу “Take That”, аби збудувати успішну сольну карʼєру. І це йому вдалось зробити.

Олена Кравець порівняла себе зі співаком Роббі Вільямсом
Олена Кравець порівняла себе зі співаком Роббі Вільямсом

Пройшло 20 років і Роббі Вільямс… повернувся до гурту, щоб у повному складі провести концерт. Олена Кравець навела історію музиканта, як приклад — що в житті може бути все.

Екс-учасниця “Кварталу 95” ніби натякнула, що і в неї колись може трапитись історія із поверненням до колективу, в якому вона пропрацювала багато років і завдяки якому стала неймовірно популярною.

Порівнюючи себе із Роббі Вільямсом, Олена Кравець зробила акцент на тих словах, які вимовив співак під час виступу у рідному гурті. Роббі Вільямс назвав цю мить зустрічі з творчими колегами найщасливішим моментом свого життя. В цю мить артист вперше за 20 останніх років був на сцені не один. А відповідальність за виступ розподілилась на пʼятьох людей замість одного.

50-річний співак Роббі Вільямс гастролював у складі гурту “Take That” в період з 1990 по 1995 роки. Також він зʼявлявся разом із іншими солістами на сцені в 2009, 2010 та 2011 роках. Станом на 2022 рік кількість проданих музичних альбомів виконавця Роббі Вільямса перевищила 75 мільйонів екземплярів.

Також в світі продали більше 18 мільйонів синглів артиста. В Латинській Америці Роббі Вільямс вважається закордонним виконавцем із найбільшою кількістю продажів. В 2016 році фінансовий капітал британського виконавця сягнув 200 мільйонів доларів.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.