“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Телеведучий Тімур Мірошніченко разом із дружиною Інною днями, нарешті, став батьком вчетверте. Зіркове подружжя прийняло до своєї великої родини другу названу дитину. Тепер в Марка, Мії та Марселя є старша сестричка, яку звуть Ангеліною. Дівчинці 8 років і вона зараз — найстарша серед своїх названих братиків та сестричок.

Ангеліна разом із названими батьками, братами і сестрою
Ангеліна разом із названими батьками, братами і сестрою

Родина Мірошніченків вже встигла провести свій перший вікенд у новому складі. У вихідні, коли світло вимкнули надовго – зіркове подружжя разом із 4-мя дітлахами відправились на прогулянку. За словами Тімура Мірошніченка — гуляли вони до 10-ї години вечора і ласували піцою.

Багатодітний батько зізнався, що Ангеліна їла піцу вперше і навіть не знала, як її потрібно тримати в руках. Тому дорослим довелось пояснювати дитині такі прості і очевидні, здавалося б, речі. Мірошніченко зазначив, що цей досвід виявився для нього доволі цікавим.

Адже Ангеліна по факту – старша за трьох його інших дітей. Але деякі корисні у побуті навички ще не засвоїла (на відміну від Мії, Марка і Марселя).

Також Тімур Мірошніченко розповів, що інші діти чекали на поповнення в родині. Батьки розповіли їм, що скоро в оселі зʼявиться 8-річна дівчинка. Мія і Марк спеціально для названої сестрички записували відео і надсилали їй.

Родина Тімура та Інни Мірошніченко
Родина Тімура та Інни Мірошніченко

Тімур та Інна Мірошніченко вперше познайомились із Ангеліною місяць тому. Для очної зустрічі з дівчинкою їм довелось подолати велику відстань і перетнути кордон. Адже дитячий будинок, в якому жила їх названа донька – в 2022 році був евакуйований до Польщі через повномасштабне вторгнення.

За словами Мірошніченка – найбільше на зустріч з Ангеліною чекала їх рідна донька, 6-річна Мія. Вона дуже хотіла мати старшу сестричку і розповідала батькам, що вони будуть спати разом в одній кімнаті, але Ангеліна займе верхню полицю в двох-ярусному ліжечку.

Нові статті

Схожі статті

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.