“Він був заручником”: зірка серіалу “Леся + Рома” Дмитро Лаленков розповів, чому припинив зніматись в кіно

Актор із серіалу "Леся + Рома" Дмитро Лаленков здобув славу у 2000-х роках, однак потім відмовлявся від зйомок в кіно: в чому причина та де наразі перебуває артист?

Після свого успіху у серіалі “Леся + Рома”, що став культовим у його кар’єрі, український актор Дмитро Лаленков майже повністю зник з телеекранів. Ірма Вітовська, його партнерка по серіалу, розповіла, що Лаленков став свого роду заручником російських наративів, що обмежували його вплив. 

Вітовська згадала, що на початку кар’єри Лаленков був мало ознайомлений з українською історією, але з часом почав глибше розуміти та приймати її. Однак залишаються питання, які він ще має самостійно дослідити й зрозуміти.Акторка підкреслила, що найбільшу небезпеку для суспільства становлять депутати, які продовжують підтримувати російські наративи та корупційні схеми. Вона висловила надію, що Лаленков зможе повністю розкрити для себе історію і стати ще більш корисним для суспільства.

Зірка серіалу Леся + Рома Дмитро Лаленков розповів, куди зник та чим займається
Зірка серіалу Леся + Рома Дмитро Лаленков розповів, куди зник та чим займається

Дмитро Лаленков, народився у Луганську, здобув популярність як актор в українських і російських серіалах. Після 2014 року його акторська кар’єра відчутно зменшилася через політичні напруження між країнами. У своїх висловлюваннях Лаленков висловлював надію на відновлення дружніх і професійних зв’язків. Однак зазначав, що через соціальну напруженість він вимушений відхиляти пропозиції.

Дмитро Лаленков, перед початком масштабного вторгнення, опублікував у соцмережі фотографію, на якій зображено український та російський прапори з написом про непотребність конфлікту. Однак 24 лютого 2022 року він видалив цей пост і виступив на підтримку України.

Зірка серіалу Леся + Рома Дмитро Лаленков розповів, куди зник та чим займається
Зірка серіалу Леся + Рома Дмитро Лаленков розповів, куди зник та чим займається

Лаленков висловлюється щодо поточних подій як тимчасове випробування, яке, на його переконання, завершиться крахом окупантів і поверненням до миру на території, що для нього є рідною.

Ірма Вітовська, колега Лаленкова, згадувала його внесок у допомогу на сході України на початку військового конфлікту. Зараз відомо, що Лаленков перебуває в Україні, де активно використовує національні символи, зокрема прапор, у своїх соціальних мережах.

Нові статті

Схожі статті

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.