“Без Пономарьова не було б такої Марічки”: все почалося з “Голосу країни” – історія доньки Назарія Яремчука

31-річна співачка Марія Яремчук стала відомою не тільки завдяки батькові, Назарію Яремчуку. Велику роль в творчому становленні талановитої дівчини зіграв і… Олександр Пономарьов.

Марія Назарівна Яремчук – 31-річна співачка, яка в 2014 році представляла Україну на міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення”, змогла вийти у фінал і посісти 6 місце.

Марія народилась в родині народного артиста України і співака Назарія Яремчука. З дитинства дівчина полюбляла співати пісні – здебільшого українською мовою. Іноді в репертуарі молодої артистки зʼявляються пісенні твори на англійській та російській мовах.

Всесвіт нагородив Марію Яремчук справжнім пісенним талантом і чудовим голосом. Потужний поштовх до розвитку творчої карʼєри їй надала участь в українському шоу “Голос країни. Нова історія”. В 2012 році Марія потрапила на цей конкурс і виступала у складі команди зіркового тренера Олександра Пономарьова.

Співачка змогла вийди до фіналу талант-шоу і посісти 4 місце, позмагавшись у таланті із іншими трьома учасниками, серед яких були Павло Табаков, Назар Савко та Ангеліна Моняк.

Під час виступу у півфіналі пісенного конкурсу талантів Марії Яремчук довірили виконувати надскладну пісню, тому вона іноді не могла взяти занадто високі ноти. Втім, це не завадило артистці обійти в змаганні Кирила Туриченка та вирватись до фіналу.

Марія Яремчук на талант-шоу Голос країни виступала в складі команди тренера Олександра Пономарьова
Марія Яремчук на талант-шоу Голос країни виступала в складі команди тренера Олександра Пономарьова

Марія Яремчук – дівчина з яскравою зовнішністю, власною харизмою і красою, а також – приголомшливими вокальними даними. На сцені співачка виступає з 6-ти років. В творчому репертуарі виконавиці – не тільки власні пісні, але й твори її батька – славетного Назарія Яремчука. Її пісні завжди торкаються потаємних струн людської душі, а у відеокліпах Марія має змогу продемонструвати світові й власну акторську майстерність.

Деякі прихильники порівнюють Яремчук з голосистою американкою Ріанною. І дійсно, зовні дівчата трохи схожі одна на одну.

Прихильники порівнюють Марію Яремчук з Ріанною
Прихильники порівнюють Марію Яремчук з Ріанною

Після участі у “Голосі країни 2” Марія Яремчук не зупинилась на досягнутому. В її творчій біографії є ще декілька вагомих перемог. Одна з них — це шосте місце в міжнародному конкурсі “Євробачення”, фінал якого пройшов 10 травня 2014 року. Там Яремчук набрала 113 балів.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.