Українська Леді Гага “ризикує” стати тещею: донька Камалії Мірабелла вже має залицяльника – хто він (ФОТО)

Співачка Камалія знов поїхала на зустріч із доньками-двійнятами. 10-річні Мірабелла та Арабелла зраділи смаколикам від мами. Згодом зʼясувалось, що в однієї із сестер… зʼявився залицяльник. Хто це?

Співачка Камалія останніми роками змушена постійно жити на дві країни. І все тому, що її доньки-близнючки Арабелла та Мірабелла після початку повномасштабного вторгнення у лютому 2022 року виїхали за кордон. Зараз дівчата живуть в маєтку свого батька-мільярдера Захура Мохаммада у Лондоні. Камалія ж повернулась до України, але при кожній слушній нагоді намагається вирватись за кордон, аби провести вільний час із донечками.

Зараз в Арабелли та Мірабелли – літні канікули. Їх дівчата проводять досить активно і постійно подорожують. Чергова зустріч із зірковою мамою Камалією виявилась не тільки радісною, а ще й смачною. Співачка привезла з Києва купу смаколиків і влаштувала цікаве змагання. Доньки разом із нею повинні були зʼїсти якомога більше солодощів без рук.

Камалія зізналась, що під час змагання їм було вкрай важко не засміятися. Серед усіх трьох справжньою чемпіонкою виявилась… Мірабелла.

Мої донечки – ви справжні зірочки! Люблю вас безмежно – зізналась артистка.

Вже після завершення солодкого конкурсу зʼясувалось, що в 10-річної Мірабелли зʼявився залицяльник, а її мама Камалія ризикує стати… молодою тещею. Невідомий хлопець після перегляду відеоролику із солодким змаганням майже зізнався в коханні одній з близнючок.

Мірабелла – молодець! – написав він. — Я дуже давно хочу ближче з нею познайомитися.

В доньки Камалії, Мірабелли, зʼявився залицяльник
В доньки Камалії, Мірабелли, зʼявився залицяльник

Невідомо, чи відповіла на ці залицяння сама Мірабелла. Однак, у Камалії, схоже, зʼявився привід для роздумів. Її донечки ростуть справжніми красунями і відбою від кавалерів в них точно не буде.

Та зараз Мірабеллі з Арабеллою, схоже, зовсім не до цього. Вони занадто найняті навчанням, подорожами і спілкуванням із знаменитою мамою.

Нові статті

Схожі статті

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?