Сильна в кадрі, але ніжна в реальному житті: Мосейчук показала, як виглядає її чоловік, з яким у неї 2 сини

Зірка 1+1 Наталія Мосейчук виховує двох синів, але від різних чоловіків: як виглядає другий обранець телеведучої та чим займається? Подробиці особистого життя.

Відома тележурналістка України, Наталія Мосейчук,  живе щасливо зі своїм чоловіком Іллею, який є фінансистом. Пара познайомилася давно, і спочатку враження про Іллю було неоднозначним – він здавався їй гордовитим. Однак час показав, що за цією зовнішністю ховається наполеглива і віддана людина, яка змогла розтопити серце ведучої.

У одному зі своїх інтерв’ю Наталія розповіла, що пропозицію стати Іллі Івановичем зробив спочатку її батькам. Він використав нескладний прийом, запросивши її за компотом на кухню і, коли вона повернулася, заявив бажання одружитися з їхньою дочкою.

Зірка 1+1 Наталія Мосейчук показала, як виглядає її чоловік Ілля
Зірка 1+1 Наталія Мосейчук показала, як виглядає її чоловік Ілля

Їхній шлюб також має свою цікаву історію. Подружжя зареєструвало свій союз в РАЦСі під час звичайного візиту, коли вони просто зайшли туди, пройшли процедуру оформлення та вийшли. Наталія жартома сказала, що вони майже запізнилися на роботу через цей несподіваний візит.

Зірка 1+1 Наталія Мосейчук показала, як виглядає її чоловік Ілля
Зірка 1+1 Наталія Мосейчук показала, як виглядає її чоловік Ілля

Відомо, що Наталя пережила два важливих етапи свого особистого життя в стосунках. Перший шлюб був укладений ще в її студентські роки у 1998 році та приніс на світ їхньому сімейству сина Антона. Дитинство хлопчика пройшло у Житомирі, де малий виховувався разом з батьками Наталії.

Зірка 1+1 Наталія Мосейчук показала, як виглядає її чоловік Ілля та діти
Зірка 1+1 Наталія Мосейчук показала, як виглядає її чоловік Ілля та діти

Другий шлюб Наталії з фінансистом Іллею Мосейчуком почався із їхнього знайомства ще в 1999 році, але серйозні стосунки вони розпочали лише після десяти років. Вони не поспішили вирішувати питання про сім’ю, залишаючись разом під час тривалих стосунків. У 2012 році Наталія народила Іллі сина Матвія, і на цей раз вона вийшла з декретного відпустку через всього три місяці.

Нові статті

Схожі статті

Оксана Білозір відповіла вдові Яремчука: “Хто така Дарина? Вона – дружина Назарія Яремчука. Я – артистка”

Нещодавно співачка Оксана Білозір піддала критиці фільм, створений родиною Назарія Яремчука. Відповідь від його другої дружини Дарини не забарилася, але Білозір все одно залишилась при своїй думці.

Неодноразово співала в шоу “Караоке на Майдані”, але ніколи не перемагала: з чого починала Тіна Кароль

Зірка української естради Тіна Кароль розпочинала творчий шлях з… вуличного конкурсу. Зараз мало хто памʼятає, але свій вокал співачка вперше демонструвала в шоу "Караоке на Майдані".

Новий рік 2025: які кольори не любить володарка року Зелена Деревʼяна Змія і в чому краще її зустрічати

Через 71 день в двері мільйонів мешканців планети Земля постукає Новий, 2025-й рік. Читайте в матеріалі "Одного Факту" – під знаком кого він пройде і що краще вдягти до святкового столу.

“Залишайся в Європі”: Винник “намилився” в Харків, але віддана “вовчиця” відмовила його від цього кроку

Співак Олег Винник, який понад 2 роки тому виїхав до Німеччини – на тлі анонсу про своє повернення на сцену заявив, що… хоче зустрітись із прихильницями в Харкові.