Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

Олексій Суханов, відомий ведучий суспільно-важливого токшоу “Говорить вся країна” на каналі 1+1 Україна, не дуже тримає в таємниці з приводу свого особистого життя. Шоумен підтвердив, що не є самотнім і вже тривалий час знаходиться у стосунках, хоча до цього в нього вже був невдалий шлюб. Чоловік не розголошує деталей про свою другу половинку, проте зазначає, що відчуває значну радість у цих стосунках.

Шоумен зауважив, що наразі вони разом прийшли до висновку, що їхнє сімейне життя потребує особливого підходу, особливо щодо важливих рішень.

У інтерв’ю для радіостанції “Люкс ФМ”, Суханов поділився своїми думками про кохання:

“Я можу сказати, що я щаслива людина. У моєму серці достатньо любові. Не можна собі забороняти кохання”.

Ведучий Говорить вся країна Олексій Суханов розповів подробиці особистого життя
Ведучий Говорить вся країна Олексій Суханов розповів подробиці особистого життя

Ведучий торкнувся також питання усиновлення. Він підкреслив, що це має бути спільне рішення, і його партнерка поки не готова до цього кроку. Однак Суханов активно допомагає фінансово дітям, які опинилися без батьків, що свідчить про його велику людяність і соціальну активність.

Щодо його минулого шлюбу, відомо, що офіційно Олексій був одружений лише один раз, і ця пара розійшлась у 2016 році. Він висловив вдячність колишній дружині за тринадцять років, проведених разом, підкресливши, що підтримує з нею контакт.

Ведучий Говорить вся країна Олексій Суханов розповів подробиці особистого життя
Ведучий Говорить вся країна Олексій Суханов розповів подробиці особистого життя

На питання про його нинішнє кохання, Олексій залишився загадковим, зазначивши, що він щасливий в своїх стосунках, але з поваги до особистості своєї обраної не готовий розголошувати її ім’я. Він визнав, що їм разом добре, і вони працюють над тим, щоб зберігати свої емоції та тримати під контролем самі себе.

Нові статті

Схожі статті

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.