Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Руслана Писанка за життя майже завжди знаходилась під прицілом камер і пильною увагою журналістів. Але якщо про творчість і роботу акторки та ведучої знали багато, то її родинне життя мало свої таємниці та секрети.

За 56 років свого життя Руслана Писанка так і не народила власних дітей. Але доля склалася так, що вона вийшла заміж за чоловіка, в якого вже був син від першого шлюбу. Жінка встигла зіграти важливу роль в житті спадкоємця свого коханого Ігоря Ісакова.

Руслана Писанка та її чоловік, Ігор Ісаков
Руслана Писанка та її чоловік, Ігор Ісаков

Зараз удівець Руслани Писанки пригадує, що вона стала для його сина другою матірʼю та завжди опікувалася хлопцем. Акторка, яка з екранів телевізорів та театральної сцени завжди заряджала усіх навколо позитивом та шаленою енергетикою – в реальному житті мала велику кількість родинних обовʼязків та турбот.

Вона побралася законним шлюбом з бізнесменом Ігорем Ісаковим в доволі зрілому віці. І вважала, що для народження спільних дітей час вже вийшов. Але для сина Ісакова від першого шлюбу Писанка таки змогла стати другою матірʼю.

Руслана прийняла цього хлопчика, наче рідного сина та виховувала його з такою турботою і повагою, яку тільки могла йому подарувати. Друга дружина батька зʼявилася в житті хлопчика, коли він був ще дитиною. Мачуха змогла стати для нього не тільки новою родичкою, але й мудрою наставницею. До того ж Руслана Писанка надавала Ігорю молодшому приклад того, як можна поєднувати турботу про родину та розвиток в плані карʼєри і залишатись при цьому людиною з великим серцем.

Названий син Руслани Писанки із батьком, Ігорем Ісаковим
Названий син Руслани Писанки із батьком, Ігорем Ісаковим

Сьогодні син Ігоря Ісакова, якого назвали на честь батька – вже зовсім дорослий хлопець. Але він ніколи не забував, як позитивно вплинула на його життя друга дружина батька, Руслана Писанка.

Ігор Ісаков-молодший – людина не публічна. Та час від часу у соціальних мережах все ж можна побачити світлини із ним. Хлопець був поряд із батьком у Німеччині у найскрутніший момент, коли Руслана відійшла у засвіти. Він зміг попрощатись із мачухою до того моменту, поки її тіло не відвезли для поховання до рідного Києва.

Руслана Писанка – жінка з найдобрішою українською душею, яка залишила великий слід в житті кожного зі своїх рідних.

Нові статті

Схожі статті

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.