“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.

Інна Вікторівна Білоконь – популярна українська акторка, яка вже багато років є артисткою театру Андрія Данилка. Вона блискуче втілила в життя образ мами Вєрки Сердючки, багато років виступаючи на одній сцені в дуеті з неперевершеним Андрієм Данилком.

В реальному житті в Інни Білоконь також є рідна мама. Довгий час артистка приховувала цю жінку від широкого загалу. Але нещодавно вирішила таки показати, як виглядає та, яка надала акторці путівку в життя.

На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram Інна Білоконь оприлюднила коротенький відеоролик, на якому її мама постає в яскраво-фіолетовому літньому халаті, а в руках тримає… сучасний смартфон.

Помітно, що гаджет підʼєднаний до розетки за допомогою зарядного пристрою. Мама Інни Вікторівни наполегливо намагається кудись додзвонитись. Судячи з підпису, який залишила її зіркова донька до відеоролику – дзвінки йдуть на адресу… Обленерго.

Імовірно, підвищена телефонна активність мами Інни Білоконь повʼязана була із постійними відключеннями світла за графіком та поза ним. Помітно, що на тумбочці, поряд з якою стоїть жінка – лежить шкільний зошит. Він розкритий і на сторінках можна побачити численні записи звичайною шариковою ручкою. Якщо приглядітися, то можна побачити, що це – не просто зошит, а… повноцінна книжка з номерами важливих телефонів.

Мама Інни Білоконь після невдалих спроб додзвонитися до Обленерго – з легкою посмішкою повертається до доньки, яка в цей час веде відеотрансляцію. Глядачі по той бік екрану мають змогу розгледіти образ жінки детальніше.

Зморшки на обличчі зовсім не псують зовнішність мами Інни Вікторівни. І навіть навпаки – додають їй особливого шарму. Слід зазначити, що акторка зовні схожа на маму, як дві краплі води. Вочевидь, свою природну харизму і шарм артистка успадкувала саме від неї.

Нові статті

Схожі статті

Розійшлися шляхи: Наталка Денисенко назвала акторку, з якою ніколи не піде в кадр і чому саме

Українська акторка Наталка Денисенко розповіла про своє ставлення до колег, які покинули Україну. Зокрема, вона висловилась про Галину Безрук, що обрала для себе життя в комфорті в росії.

Завжди сію моркву на зиму при + 5: ось чому потрібно робити це восени – секрет, про який мало хто знає

Досвідчені господині добре знають, що моркву у відкритий ґрунт можна сіяти як навесні, так і під зиму. Осінній посів морквяного насіння зручніше, адже в цей час робіт на городі меншає.

Як виглядають сини Анатолія Хостікоєва: один від Наталії Сумської, а інший – від жінки, яку кохав раніше

Анатолій Георгієвич Хостікоєв – другий чоловік акторки Наталії Сумської, яка народила йому молодшого сина Вʼячеслава. Також в артиста є старший син Георгій – від другого шлюбу з Любовʼю Кубʼюк.

ТОП-5 природних явищ України, які ніде більше не побачите: рожеве озеро, каньйон на 4 області на ще 3

Україна багата не тільки своєю історією та культурою. На території країни розташовані унікальні природні явища, про які ви можете більш детально прочитати в матеріалі "Одного Факту".