Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Олеся Бацман нещодавно пригадала про період свого знайомства з чоловіком, журналістом Дмитром Гордоном, коли вона була на першому курсі університету. Навчаючись, вона почала працювати одразу на декількох роботах, але швидко зрозуміла, що цього їй мало, і почала їздити до Києва на інтерв’ю. Вже з першої спроби їй запропонували три різні вакансії, і вона обрала посаду редакторки в програмі Савіка Шустера, а також позаштатну кореспондентку в газеті Дмитра Гордона.

Олеся розповіла про свої перші враження від Дмитра, зазначивши, що він одразу ж сподобався їй своєю неординарністю. Вона відзначила його дбайливість і турботу, зокрема, його здатність завжди знайти час, щоб підтримати і спитати, як справи, особливо коли у когось поганий настрій. Олеся також була вражена його увагою до деталей і його готовністю щедро ділитися своїм часом і ресурсами.

Дмитро Гордон розповів, яким було його знайомство з дружиною Олесею Бацман
Дмитро Гордон розповів, яким було його знайомство з дружиною Олесею Бацман

Олеся Бацман розпочала свою кар’єру як журналістка у газеті “Дзеркало тижня”, проте її найвизначнішим досягненням стала участь у програмі “Свобода слова” разом із Савіком Шустером. Протягом шести років вона працювала у його команді, але згодом вирішила піти, щоб розвивати власні проєкти.

Під час роботи у програмі Олесі Бацман також надавав підтримку її колега Дмитро Гордон, і з часом їхні професійні відносини переросли у романтичні. Вони почали стосунки, будучи вільними людьми, і вже були добре знайомі одне з одним. Олеся ніколи не вважала це коханням з першого погляду. Для неї важливо було глибше знати людину. Вони працювали разом і бачили одне одного в різних ситуаціях, і з часом вона відчула такий комфорт з Дмитром, що не хотіла міняти ніщо в їхніх стосунках.

Дмитро Гордон розповів, яким було його знайомство з дружиною Олесею Бацман
Дмитро Гордон розповів, яким було його знайомство з дружиною Олесею Бацман

Дмитро робив перші кроки у напрямку романтичних жестів. Хоча подружжя уникає обговорення особистих речей, Олеся визнає, що її чоловік є справжнім романтиком, і між ними ніколи не буває суперечок, навіть якщо вони не завжди згодні одне з одним. За словами Олесі, Дмитро не може довго бути без спілкування: він завжди телефонує або пише, щоб дізнатися, що нового. Вони часто обговорюють різні речі, і це, мабуть, через їхні різні точки зору, які вони мають на різні ситуації.

Дмитро Гордон розповів, яким було його знайомство з дружиною Олесею Бацман
Дмитро Гордон розповів, яким було його знайомство з дружиною Олесею Бацман

Пара виховує трьох спільних дочок, і для Олесі родина є найголовнішим і найціннішим в її житті. Хоча раніше вона вважала, що кар’єра є найважливішим аспектом життя.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.