“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

Злата Огнєвіч розповіла про свій досвід стосунків, де одного разу вона опинилася у складній ситуації з одруженим чоловіком. Вона поділилася, що виявивши, що чоловік має родину, вона відразу відмовилася від подальших стосунків з ним. Злата наголосила, що для неї ця ситуація є неприпустимою і не збирається підтримувати стосунки, якщо з’ясовується, що чоловік вже одружений.

У співачки також є свої впевненості щодо вибору партнера. Вона зізналася, що ніколи не мала стосунків з однолітками, впродовж свого життя обиравши чоловіків трохи старшими за себе. Злата відмітила, що часто саме вона була ініціатором у стосунказ, активно вибираючи тих, з ким їй хотілося спілкуватися.

Злата Огнєвіч розповіла, що була у стосунках з одруженим чоловіком
Злата Огнєвіч розповіла, що була у стосунках з одруженим чоловіком

Злата також розповіла, що вона часто закохується в чоловіків з емоційною незрілістю, що, ймовірно, пов’язано з її важким відношенням із суворим батьком. Вона зазначила, що через те, як треба було старатися, щоб отримати визнання від батька, вона не впевнена у здатності розпізнати любов і турботу у чоловіка.

Щодо досвіду з однолітками, Злата пригадала, що в шкільні роки вона відчувала себе ізольованою і не прийнятою, що спричинилося до складнощів у спілкуванні з однолітками. Вона також розповіла про хлопця, який їй сподобався, і який помер від онкології, і як її непорозуміння через відмову прийти до його похорону поглибило її відчуття відчуження.

Злата Огнєвіч розповіла, що була у стосунках з одруженим чоловіком
Злата Огнєвіч розповіла, що була у стосунках з одруженим чоловіком

Щодо того, чи вільне наразі серце артистки, Злата висловилася досить завуальовано. Зірка зізналася, що на даний момент закохана в життя, творчість, людей та, можливо, ще в когось чи щось. Вона підкреслила, що коли прийде час і буде про що розповісти, то неодмінно поділиться цією інформацією.

Нові статті

Схожі статті

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.