Виїхав з України та мовчить: 76-річна Софія Ротару показала свого єдиного 53-річного сина Руслана (ФОТО)

Відомо, що Софія Ротару має лише одного сина та племінників, які знаходяться закордоном: що відомо про спадкоємця співачки та чим він займається?

Софія Ротару розповіла про свого сина Руслана Євдокименка, який стане спадкоємцем її великої компанії та бізнесу, а також її розкішної резиденції. Вона завжди визнавала, що бажала мати ще одну дитину, проте Руслан є її найулюбленішим. Співачка часто висловлювала почуття провини за недостатню кількість часу, яку могла приділити йому через свою кар’єру.

Покійний чоловік Софії, Анатолій Євдокименко, також мріяв проводити більше часу зі своїм спадкоємцем, проте життя малювало свої плани. У дитинстві Руслана була якісна освіта, і він насолоджувався життям, зустрічаючись з різними дівчатами.

Софія Ротару показала свого єдиного сина Руслана
Софія Ротару показала свого єдиного сина Руслана

Руслан, завдяки своїм видатним математичним здібностям та пристрасті до інженерії, займався в основному будівництвом. Після смерті батька на нього перейшли відповідальність за компанію, бізнес і догляд за матері, що ще більше збільшило його обов’язки.

Софія Ротару показала свого єдиного сина Руслана
Софія Ротару показала свого єдиного сина Руслана

Софія Ротару, незважаючи на те, що зазвичай рідко згадувала Руслана у своїх інтерв’ю, завжди висловлювала безмежну любов до свого сина. Вона пояснила, що саме Руслан повністю відповідав за будівництво їх нерухомості, включаючи грандіозні проєкти, ще до того, як компанія перейшла у його власні руки.

Софія Ротару показала свого єдиного сина Руслана
Софія Ротару показала свого єдиного сина Руслана

Одним з найяскравіших прикладів є “Вілла Софія” у Ялті, реконструкція якого була заморожена на п’ять років через фінансування з родинного бюджету. За словами зірки, Руслан зробив кар’єрний вибір на користь будівництва і вклав усі свої сили у розвиток родинних власностей.

Руслана часто обговорювали з погляду того, що він, мабуть, схиляється до безтурботного способу життя. Проте його справжня поведінка та ставлення до життя свідчили про зовсім інше.

Нові статті

Схожі статті

Яблука пролежать до глибокої весни: ось ці поради допоможуть зберегти популярний фрукт свіжим та соковитим

Яблука – один із найголовніших фруктів осені. Їх можна зберігати довго без консервації. Але для цього потрібно дотримуватись певних правил та умов. Дізнайтесь, як зберегти яблучний врожай до весни.

“Продав будинок, працював в таксі”: актор серіалів Валентин Томусяк розповів, чим займався останні роки

Валентин Томусяк – актор театру та кіно, відомий по ролі Павла в серіалі "Тільки кохання" (2010 рік). Артист розповів, з якими викликами він та його дружина Катя Тишкевич зіштовхнулись в 2022 році.

Ліниві вареники по-львівськи: як приготувати українські палюшки на обід – особливий рецепт від господині

Ліниві вареники по-львівськи або палюшки – традиційна страва української національної кухні. Як їх приготувати швидко та смачно – читайте в рецепті, який для вас підготував "Один Факт".

Вечір без Потапа: 37-річна Настя Каменських показала, з ким обіймається, поки чоловіка-репера немає поряд

Українська співачка Анастасія Каменських поділилась в соціальних мережах затишним родинним кадром. На ньому артистка обіймається, але не з Потапом. Хто був поряд з Настею, поки чоловік на гастролях?