“Живуть там, де народилися”: Дмитро Гордон розповів, де зараз знаходяться та чим займаються троє його синів

Дмитро Ілліч Гордон – український журналіст, шоумен, співак і… багатодітний батько. В чотирьох різних шлюбах у нього народилось семеро діточок, серед яких – і троє синів. Де вони зараз знаходяться?

Шоумен і журналіст Дмитро Ілліч Гордон розповів, як зараз живуть та чим займаються троє його синів від різних шлюбів. Ростислав, Дмитро та Лев – вже повнолітні хлопці. Оскільки вони народились за кордоном, то там же зараз і проживають. Двоє нащадків Дмитра Гордона будують успішну карʼєру в Америці. Ще один син – живе та працює в Європі.

Дмитро Гордон із сином Левом
Дмитро Гордон із сином Левом

Дмитро Гордон зізнався, що його сини виїхали за кордон не після війни, а жили там вже доволі давно. За словами журналіста, його найстарший син Ростислав, народжений у першому шлюбі – взагалі непридатний до служби в армії за станом здоровʼя. “Білий квиток” він отримав задовго до початку повномасштабного вторгнення.

Середній син Дмитро та наймолодший Лев –  є громадянами США. Хлопці в цій країні народились та мають американське громадянство. Гордон зізнався, що в нащадків ніколи не виникало бажання приїхати жити в Україну. Вони знайшли себе там, де зараз живуть і успішно будують за кордоном свою карʼєру.

Дмитро Гордон і його сини
Дмитро Гордон і його сини, Лев і Дмитро

Середній син шоумена Дмитро закінчив музичний коледж Берклі у Бостоні. Зараз батько цілком може ним пишатися, бо хлопець став мега-успішним композитором у Голлівуді.

Старший син Гордона, Ростислав – зараз працює в Youtube. Наймолодший, Лев Гордон – громадянин Сполучених Штатів Америки. Він живе поряд з братом в Лос-Анджелесі та робить перші кроки в своїй карʼєрі. втім, вже на цей час хлопець щомісяця заробляє по декілька тисяч доларів на місяць.

Окрім трьох синів в Дмитра Гордона також є чотири доньки від різних шлюбів. Трьох дівчат йому народила четверта дружина Олеся Бацман. Ще одна донька зʼявилася в шоумена у третьому шлюбі з Оленою Сербіною. Дівчинку звуть Єлизавета і їй в цьому році виповниться 25 років. Наймолодшу доньку Дмитра Гордона звуть Аліса. Вона народилась в 2016 році і зараз їй 8 рочків.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.