Вступив у шлюб, але не зберіг вірність: чоловік Лілії Ребрик зізнався, чому зрадив довіру коханої жінки

Чоловік Лілії Ребрик Андрій Дикий до зустрічі з нею вже був одружений. Але покинув екс-дружину заради нового кохання. Про таємниці його особистого життя розповість "Один Факт".

Стосунки між чоловіком та жінкою – річ складна і доволі непередбачувана. Сьогодні вони закохані один в одного, а вже завтра — кохання відходить за обрій, щоб поступитись місцем новим почуттям.

Саме так, власне – і трапилось між Андрієм Диким та Лілією Ребрик. Їх подружжя вважають одним із найкрасивіших та міцних в українському шоу-бізнесі. Перша їх зустріч трапилась в той момент, коли Андрій був одружений на іншій, а в Лілії також були серйозні стосунки з іншим хлопцем.

Щаслива родина Лілії Ребрик і Андрія Дикого
Щаслива родина Лілії Ребрик і Андрія Дикого

Обидва вони зовсім не планували покидати колишніх. Але кохання спалахнуло в цій парі і… все вирішило за них. Вважається, що Ребрик та Дикий вперше познайомились на “Танцях з зірками”. Але насправді це відбулось раніше і на іншому заході. Вона була там ведучою. Він – учасником. Ніякої іскри кохання в той момент між ними не виникло. Та й вже працюючи разом, Андрій і Лілія закохались один в одного не одразу.

Танцюрист відчув почуття до Ребрик раніше. Вона ж довго маскувала власне кохання і від широкого загалу, і від публіки. Навіть під час виступів на “Танцях з зірками” в цій парі не було нічого, окрім спільної роботи. Бажання бути разом в парі зʼявилося лише після завершення проєкту.

Після шоу Лілію Ребрик та Андрія Дикого чекали ще декілька зустрічей, які і визначили майбутнє цієї пари на багато років вперед. В суспільстві ширилися чутки про те, що своє особисте щастя Лілія Ребрик побудувала на нещасті колишньої жінки Дикого.

Родина Лілії Ребрик і Андрія Дикого
Родина Лілії Ребрик і Андрія Дикого

Та насправді, щасливу родину вона не руйнувала. Адже якщо в танцюриста з колишньою дружиною шлюб був би щасливим, то ні про який розрив стосунків і мови не було б. До того ж, після розставання Андрій Дикий продовжив спілкуватись з колишньою дружиною Іриною. Ба більше – вони навіть працювали деякий час разом. Імовірно, в неї не було образ ані на нього, ані на Лілію Ребрик.

В новому шлюбі Андрій Дикий став зразковим батьком та чоловіком. Дружина-телеведуча народила йому трьох чудових донечок: Поліну, Діану та Аделіну. Він постійно дбає про своїх улюблених дівчат.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.