Історія невдалого материнства двох Руслан: Лижичко і Писанки – прожили з чоловіками під 40 років, а дітей 0

Дві знамениті українські Руслани – Лижичко і Писанка могли б похвалитися ідеальною родиною. Але до ідеалу не вистачило лише одного дітей. Чому вони так і не наважились народити коханим чоловікам?

Знамениті українські Руслани – Писанка та Лижичко, прожили на двох у шлюбі майже 40 років, але так і не змогли стати мамами. Чому так сталось і чи жалкували про це знамениті жінки?

Історія невдалого материнства Руслани Лижичко

Переможниця “Євробачення-2004” Руслана Лижичко стала дружиною продюсера Олександра Ксенофонтова майже за 10 років до цієї вагомої творчої перемоги. Їх пара побралася законним шлюбом наприкінці грудня 1995 року.

З часу знайомства та весілля минуло майже 29 років. За цей великий проміжок часу пара Лижичко і Ксенофонтова пройшла непростий творчий шлях, але так і не змогла обзавестися діточками.

Зараза виконавиця “Диких танців” розміняла вже шостий десяток і може похвалитися величезними творчими здобутками та справжнім коханням, яке прийшло в її життя раз і назавжди. Але щастя материнства Руслані Лижичко відчути так і не вдалося.

Руслана Лижичко і Олександр Ксенофонтов
Руслана Лижичко і Олександр Ксенофонтов

Звісно, для багатьох людей ця сторона життя є не важливою – бо пріоритети геть інші. А що ж з приводу народження дітей каже сама Руслана? Якщо судити по інтервʼю співачки — тема материнства для неї стоїть не на останньому місці. В пріоритеті для артистки – не діти, а сцена, публіка та мікрофон.

Однак, в голосі української виконавиці можна почути певний біль та сум, коли вона розповідає про свою неможливість стати мамою через виснажливий робочий графік. Руслана Лижичко зазначає, що для народження немовлят в жінки повинен бути певний фізичний та психологічний ресурс. Але в неї більшість часу, емоцій та сил йде на творчу роботу.

Декілька років тому Руслана Лижичко говорила про те, що народження дитини є для неї найзаповітнішою мрією. Однак до цього моменту ця мрія поки що не збулася.

Чому не було дітей в Руслани Писанки?

Руслана Писанка – ще одна знаменита українка, якої, нажаль – вже немає на цьому світі. Артистка і телеведуча померла від онкологічної хвороби 19 липня 2022 року в Німеччині, не залишивши після себе нащадків. Чому так сталось, що в щасливому шлюбі з бізнесменом Ігорем Ісаковим їй так і не вдалось стати мамою?

Руслана Писанка та Ігор Ісаков
Руслана Писанка та Ігор Ісаков

Руслана Писанка та Ігор Ісаков одружилися в 2012 році. Після розставання із своїм першим чоловіком Іваном зірка українських телеекранів довгий час приховувала від аудиторії подробиці свого особистого життя.

Відомо, що в другого чоловіка Писанки є син від попередніх відносин. На момент знайомства тата з Русланою хлопчик був ще неповнолітній. Він став для ведучої названим сином, якого вона полюбила усім серцем.

В одному з інтервʼю Руслана Писанка у відповідь на питання про відсутність власних дітей відповідала, що ані вона, ані її чоловік Ігор Ісаков не хочуть перейматись цим питанням.

Головна причина – у всього свій час. На момент знайомства з другим чоловіком Писанці було вже 47 років – запізно для материнства. Тим паче, що в Ісакова вже був син. Хлопчик навіть деякий час жив в одному будинку з названою мамою і татом.

Знаєте, оце з дітьми, мені здається – або складається, або не складається – наголошувала Руслана Писанка.

Її чоловік Руслан Ісаков зазначав, що в справі материнства та батьківства усе залежить від Бога. Як він дасть, так і буде.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.