“Кохаю”: 35-річний співак Позитив повідомив про зміни в особистому житті – одружився вдруге на танцівниці

35-річний музикант Олексій Завгородній, більш відомий як Позитив, поділився радісною звісткою з прихильниками. Він вдруге одружився і наречену приховувати не став. Хто його обраниця та як виглядає?

Олексій Завгородній, якого в Україні знають під сценічним псевдонімом Positiff, розповів прихильникам у соціальних мережах радісну звістку. В 35 років музикант вирішив зробити це знову і ні краплі не жалкує. Від цього дня виконавець – офіційно одружений і не приховує, хто став його обраницею. Навпаки, на особистій сторінці в Instagram Олексій поділився добіркою спільних романтичних світлин, на яких позує в обіймах коханої.

На весільних фото новостворене подружжя ніжно цілують один одного та тримаються за руки. Весільні образи закоханих привертають особливу увагу. Позитив і його обраниця – 34-річна танцівниця Юлія Сахневич не стали одягати традиційне весільне вбрання у вигляді білої сукні та класичного костюму. На світлинах помітно, що подружжя вдягнене в білі сорочки та штани світлого кольору. На безіменних пальцях молодят можна побачити обручки, виконані в однаковому дизайні.

Позитив не став писати великих дифірамбів під власними весільними фото, а обмежився єдиним словом, яке пояснює все.

Кохаю – написав співак і додав до цього підпису смайл у вигляді каблучки з діамантом.

Шанувальники артиста під дописом залишають багато привітальних повідомлень. В них молодятам бажають щастя, а ще зазначають – кохання цій парі дуже личить.

Олексій Завгородній раніше вже був одружений на Анні Андрійчук. Однак в 2021 році їх пара розійшлася. Про відносини із Юлією Сахневич Позитив повідомив близько трьох років тому. Молодята познайомились на шоу “Танці з зірками” і дуже стрімко їх відносини із просто романтичних перетворились в справжнє кохання, а тепер і в шлюб.

Дружина Олексія Завгороднього, Юлія Сахневич – відома в Україні танцівниця та хореограф.

В 2018 році вона приймала участь у популярному шоу “Танці з зірками”. Дівчина також має за плечима досвід шлюбу. З 2013 до 2017 року Сахневич була одружена з Аркадієм Войтюком.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.