“Найкращі речі в житті варті очікування”: Христина Решетнік у білій сукні натякнула на четверту вагітність

Блогерка Христина Решетнік натякнула в Instagram на вагітність. Жінка показала себе у відео у білій просторій сукні із букетом літніх польових квітів і… створила справжню інтригу. При надії чи ні?

Христина Решетнік створила справжню інтригу у соціальних мережах. На відео блогерка показала себе у просторій літній сукні і залишила під роликом загадковий підпис:

Іноді найкращі речі в житті варті очікування

Кого саме чекає дружина телеведучого Григорія Решетніка на зеленій та осяяній сонцем галявині — залишилось таємницею. Але публікація викликала жваве обговорення на сторінці Решетнік у соціальних мережах.

В коментарях до неї користувачі зауважили, що, імовірно – в родині Решетніків… чекають на поповнення. Одна з користувачок спрогнозувала, що в зіркового подружжя невдовзі народиться дівчинка. Але інша їй заперечила — мовляв, у волоссі блогерки помітно блакитну стрічку. Значить – чекають на хлопчика.

Мабуть, при надії – написала інша користувачка. — Дай Бог вам здійснення всіх мрій.

Чи дійсно Христина Решетнік вагітна – зараз залишається невідомим.

Христина Решетнік натякнула на вагітність
Христина Решетнік натякнула на вагітність

Христина та Григорій Решетнік одружилися майже 14 років тому, в жовтні 2010 року. Як зізнавалось зіркове подружжя – їх поєднало телебачення. Познайомились вони за 2 роки до свого весілля. В одному з інтервʼю чоловік розповідав, що відразу примітив привабливу дівчину. Але Христина спочатку навіть не звертала на нього жодної уваги.

Лише через деякий час залицяння дали свій результат і Григорій Решетнік запросив Христину на їх перше в житті побачення, до боулінгу. Зустрічі посприяв спільний знайомий пари.

Трохи згодом Христина Решетнік пригадувала, що це було кохання з першого погляду. Вже тоді вона була цілком впевнена у тому, що вони з Григорієм будуть разом.

В шлюбі у Решетніків народилось троє хлопчиків: Іван, Дмитро та Олександр. Наймолодшому з них в листопаді поточного року виповниться 4 рочки. Найстарший, Іван, в квітні відсвяткував 11-й день народження. Середньому сину Решетніків, Дмитру – 7 років.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.