87-річна іменинниця з макіяжем і манікюром: Ада Роговцева зізналася, що нова цифра у паспорті її “лякає”

Акторка Ада Роговцева сьогодні святкує 87-й день народження. У соціальних мережах вона поділилась емоціями з приводу великої дати, а також розповіла, як і де проведе особисте свято.

Сьогодні, 16 липня, акторці Аді Роговцевій виповнилось 87 років. Дата хоч і не кругла, але велика та почесна.

За словами Ади Миколаївни, почесний вік – зовсім не привід для бездіяльності. І тому вона вирішила так: проведе цей день разом зі своїми глядачами на сцені Жовтневого палацу в Києві.

Ада Роговцева Акторка Ада Роговцева сьогодні святкує 87-й день народження
Ада Роговцева Акторка Ада Роговцева сьогодні святкує 87-й день народження

Іменинниця розповіла, що в свій день народження буде грати у виставі “Схоже на щастя”. А ще Ада Миколаївна поділилася емоціями з приводу власного 87-річчя. Акторка зізналась, що їй трохи лячно від цієї дати. Та й грати спектакль у зимовому пальті з лисячим коміром – теж справа не з легких. Тим паче в таку спеку.

Тим не менш, Ада Миколаївна готова вийти на сцену та радувати своєю грою глядачів і прихильників її творчості в залі.

Ада Роговцева зазначила, що грати виставу в пальті – все одно набагато легше, аніж тримати бій в касці та бронежилеті, як багато українських захисників.

Крім того, українська акторка попросила усіх, хто прийде на її виставу – не нести із собою квітів. Її найбільша мрія – щоб усі ці квіти проросли допомогою, яка так необхідна зараз тим, хто боронить українську державу. І тому побажала, аби її з днем народження вітали донатами.

Ада Миколаївна Роговцева народилася 16 липня 1937 року в містечку Глухів Шосткінського району Сумської області. Батько майбутньої української акторки був службовцем внутрішніх справ в СРСР. Мама, Анна Митрофанівна – працювала агрономом. В 1948 році, коли Аді Роговцевій виповнилось 9 років – її родина переїздить з Києва до Полтави. Там дівчинка пішла навчатись в загальноосвітню школу і успішно її закінчила.

В 1959 році Ада Роговцева закінчила Київський інститут театрального мистецтва імені Івана Карпенко-Карого (майстерня Костянтина Степанкова). Відразу після закінчення інституту Ада Роговцева вступила на службу до Київського театр імені Лесі Українки.

В ньому акторка прослужила довгих 35 років. І нехай з театру Ада Миколаївна вже давно пішла, але у свій 87-й день народження вона знов виходить на сцену – попри спеку та у жаркі лисячій шубі. Бо сцена – то і є її життя.

Побажаємо ж талановитій акторці Аді Роговцевій творчого натхнення, здоровʼя та многая літа. Нехай продовжує радувати своїх численних прихильників неперевершеною грою та добрими справами.

Нові статті

Схожі статті

Хитрість, про яку знають не всі: навіщо господині сіють кріп по всьому городу і який ефект це дає

Під час вирощування кропу деякі городники скаржаться на те, що зелень активно поширюється по всій присадибній ділянці. Насправді таке розростання – це добре. В чому ж переваги цієї рослини?

Різдвяний піст-2024: точна дата початку за новим церковним календарем, меню по днях, традиції

Різдвяний піст – одна з найважливіших подій в церковному календарі. В 2024 році він у відповідності з новим стилем розпочнеться раніше. Коли точна дата початку – читайте в матеріалі "Одного Факту".

Співав на Майдані з Пономарьовим, писав пісні для Полякової: Що стало із зіркою 2000-х Олександром Воєвуцьким

Олександр Воєвуцький – український співак та музикант, який свого часу став переможцем одразу в двох музичних проєктах: "Шанс" та "Караоке на Майдані". Чим займається артист зараз і де знаходиться?

Коли саджати озимий часник в 2024 році: сприятливі дні в жовтні за Місячним календарем – врожай буде міцним

Посадка озимого часнику в 2024 році у відповідності з порадами Місячного календаря допоможе отримати міцний та здоровий врожай. Ось які дні в жовтні найбільш сприятливі для цього.