Лілія Ребрик покинула маленьку Адель на тата і сестричок. Що трапилось? Ведуча пояснила свій вчинок

Телеведуча Лілія Ребрик у соцмережах розповіла про те, що… пішла з дому. Відзначила 4 місяці з дня народження доньки Аделіни і покинула її на тата і сестричок. Що сталося?

Ще декілька днів тому щаслива Лілія Ребрик відсвяткувала чотири місяці із дня народження наймолодшої донечки Аделіни, а сьогодні… мама покинула немовля. Чому ведуча “Ранку вдома” залишила дівчинку на тата і сестричок? Читайте подробиці в матеріалі від “Один Факт”.

Українська телеведуча та багатодітна мама Лілія Ребрик приголомшила новиною про те, що їй довелось поїхати з дому. Враховуючи те, що вона лише в березні цього року народила третю донечку і зараз немовляті потрібно якомога більше маминої уваги – рішення про відʼїзд далося Ребрик важко.

Лілія Ребрик розповіла, чому змушена була покинути новонароджену доньку
Лілія Ребрик розповіла, чому змушена була покинути новонароджену доньку

Справа в тому, що їй, як ведучій – потрібно було відправитись у перше після пологів робоче відрядження. Як-то кажуть: родина – родиною, а роботу ніхто не відміняв.

Тож, мама маленької Аделіни постала перед складним вибором. Або взяти донечку із собою в далеку далечінь, бо в чотири місяці вона ще зовсім маленька для того, щоб надовго розлучатись з мамою. До того ж, за власним зізнанням ведучої – вона годує Аделіну грудним молоком.

Або інший варіант – залишити дівчинку під наглядом старших сестричок і татуся, Андрія Дикого. Та й молока грудного в пляшечці залишити для принцеси.

Врешті решт на родинній нараді було вирішено: Лілія Ребрик поїде у робоче відрядження без Аделіни. Бо молочко можна й дома залишити, а ось дорога та спека малечі точно на користь не підуть.

Лілія Ребрик зізналась, що для неї було вкрай непросто залишити Аделіну вдома. Втім, вона його прийняла і відправилась у відрядження до Дніпра. Згодом в Stories Instagram Ребрик поділилась подробицями своєї поїздки. Виявляється, що розпочались зйомки нового сезону проєкту “Дочекаюсь” і саме через них Лілія Ребрик змушена була поїхати з рідної домівки в інше місто.

Нові статті

Схожі статті

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.