Мамина копія: Ольга Мартиновська показала 8-річну доньку мандрівницю, яка повернулась додому з-за кордону

Ольга Мартиновська з "МастерШефу" показала свою 8-річну доньку та вразила тим, наскільки дівчинка схожа на неї. Віра – справжня копія зіркової мами не тільки зовні, але й за характером.

Шеф-кухар та переможниця третього сезону кулінарного шоу “МастерШеф” Ольга Мартиновська поділилась новими світлинами рідної доньки Віри. 8-річна дівчинка, яку вона народила від екс-чоловіка Івана Кобця – нещодавно повернулась із закордонної подорожі. І відразу поїхала на роботу до знаменитої мами.

В Stories Instagram Ольга Мартиновська пригадала, що під час вагітності – коли Віра ще була в її животі, вона працювала на “МастерШеф”. Після народження доньки вона продовжила роботу на тому ж місці – але вже з немовлям на руках.

Ольга Мартиновська показала доньку
Ольга Мартиновська показала доньку

Мартиновська зізналась – було складно. Доводилося доглядати за донькою одночасно зі зйомками, тулитися по гримерках та на столах суддів. Тому перебування в знімальних павільйонах для її дівчинки вже від народження стало нормою.

В одній зі своїх останніх Stories Ольга Мартиновська пожартувала, що готує з донечки нову ведучу “МастерШефу”. На світлині від зіркової мами дівчинка щиро посміхається та дивиться безпосередньо в камеру. Віра — справжня донька своєї мами. Вона схожа на Ольгу зовні, та й характер має вольовий та самостійний.

Нещодавно донька Мартиновської самостійно рушила за кордон, допоки мама була зайнята роботою в Україні. Дівчинка активно провела початок літніх канікул у місті Пеніш (Португалія). Разом з тамтешніми інструкторами вона вчилась підкорювати хвилі океану та познайомилась із новими друзями.

Ольга Мартиновська показала доньку Віру
Ольга Мартиновська показала доньку Віру

Ольга Мартиновська народила доньку в шлюбі з Іваном Кобцем. Шеф-кухар розповідала, що їх відносини розвивались доволі стрімко. Одруження, потім відразу – народження дівчинки та розлучення. Врятувати свій союз вони майже не намагались. Про те, що з екс-чоловіком в неї нічого не склалось – Мартиновська зовсім не шкодує. Жінка вірить, що все склалось лише на краще.

Нові статті

Схожі статті

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.