“Тоді це були купони”: 46-річна ведуча Лідія Таран розсекретила, куди витратила свою першу зарплатню

Лідія Таран покинула Україну та разом із донькою вже понад два роки живе в Франції. Телеведуча не приховує подробиці свого життя, зокрема, вона пригадала, куди витратила свою першу зарплатню.

Лідія Таран визнає, що в своїй молодості ніколи не дбала про збереження грошей. Її перша зарплата у формі купонів швидко витратилась на базові потреби, такі як банки консервів, декілька батонів і снікерс, особливо у той час, коли в країні була значна інфляція.

З роками її доходи зросли, і вона стала купувати різноманітні речі та подорожувати. Проте Лідія ніколи не приділяла уваги збереженню коштів, вважаючи, що гроші призначені для витрат. Вона пояснює, що заробляла більше не лише через свою кар’єру на телебаченні, але і через загальне зміцнення економіки. Це дозволило їй купувати речі, які їй подобалися, і задовольняти власні бажання без необхідності відкладати кошти.

Лідія Таран пригадала, на що витратила свою першу зарплату
Лідія Таран пригадала, на що витратила свою першу зарплату

Проте часи змінилися, і Лідія зрозуміла, що важливо не лише витрачати, але й зберігати гроші для майбутнього. Вона розповіла, що навчилась цього на власному досвіді і тепер вважає, що здоровий підхід полягає у балансуванні між витратами на насолоди та збереженням для майбутніх радощів життя.

Нагадаємо, що після того як почалось повномасштабне вторгнення, телеведуча Лідія Таран припинила свою активну присутність у медіапросторі. Головною причиною цього стало прагнення створити безпеку своїй доньці, що спонукало Таран залишити Україну і виїхати разом з нею за кордон.

Лідія Таран пригадала, на що витратила свою першу зарплату
Лідія Таран пригадала, на що витратила свою першу зарплату

Наразі Лідія Таран вже понад два роки проживає у Франції. Вона успішно адаптувалася до нових умов, вступивши до магістратури французького університету, а також продовжуючи працювати в якості спеціального кореспондента з-за кордону для ТСН. Це підтверджує, що Лідія Таран не залишила свою професійну діяльність в Україні, а просто покинула фізично студію.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.